Απίστευτο: Ζευγάρι ηλικιωμένων δωρίζει συλλογή αυτοκινήτων αξίας 2 εκατομμυρίων

Donation

Ζευγάρι Αμερικάνων δωρίζει στο πανεπιστήμιο του Northwood του Michigan, συλλογή από 35 σπάνια αυτοκίνητα, τα οποία πρόκειται σύντομα να πουληθούν μέσω δημοπρασίας.

Σύμφωνα με το Fox Business, ο Mike και η Dianne Morey, αφού δημιούργησαν μια σεβαστή περιουσία, όσα χρόνια εργάζονταν στον τομέα της ξυλείας αποκτώντας αυτά τα αυτοκίνητα, πήραν την απόφαση να τα αποχωριστούν. Θα τα χαρίσουν στο κολλέγιο της περιοχής τους, ώστε να μαζευτούν χρήματα που θα στηρίξουν οικονομικά (υποτροφίες) τους νυν, αλλά και τους νέους φοιτητές. 

Donation b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Φτάνοντας σε μια προχωρημένη ηλικία, δεν θέλεις πια και πολλά», δηλώνει ο Morey. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα αυτοκίνητα θα βγουν σε πλειστηριασμό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιανουαρίου. Εκτός από ένα. Μια Chevrolet Corvette του 1958, που θα παραμείνει στο πανεπιστήμιο τιμής ένεκεν, για τη σημαντικότατη αυτή δωρεά.

Τα υπόλοιπα περιλαμβάνουν κυρίως αμερικάνικα μοντέλα, όπως το Ford Roadster του 1932, ένα cabrio Ford Hi-Boy ίδιας χρονιάς, ένα Chevrolet pick-up του 1937, ένα Chevrolet Bel Air του 1950, ένα Chevrolet Impala του 1958 και δύο pick-up Chevrolet του 1955.

Donation c

Υπάρχουν και πιο σπορ αυτοκίνητα. Μια Chevrolet Corvette του 1960, μια Pontiac Firebird του 1968, μια Pontiac GTO του 1966, ένα Chevrolet Nova του 1966, ένα Dodge Challenger R/T του 1970, μια Shelby GT500 του 1967 και ένα σπάνιοPlymouth Hemi GTX του 1969. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζει και ένα Mazda Miata 1,6 λίτρων, το οποίο αναγράφει στο κοντέρ του 29.350 μίλια μόνο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ