Σοκαριστικό video -Kia Sportage παίρνει φωτιά και καταστρέφεται σε δευτερόλεπτα

KIA Sportage φωτιά

Ένα ακόμα περιστατικό αναίτιας πρόκλησης πυρκαγιάς σημειώθηκε σε Kia Sportage προκαλώντας την ολική καταστροφή του κορεατικού SUV μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Είκοσι δευτερόλεπτα ήταν αρκετά ώστε ένα Kia Sportage να τυλιχθεί στις φλόγες και να καταστραφεί ολοσχερώς θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο τους επιβάτες του.

Όλα ξεκίνησαν ενώ το κορεατικό SUV βρισκόταν στην άσφαλτο, ανάμεσα σε άλλα οχήματα, όταν καπνός άρχισε να βγαίνει από το διαμέρισμα του κινητήρα.

Χρειάστηκαν μερικά δευτερόλεπτα ώστε ο οδηγός και ο επιβάτης να εγκαταλείψουν έντρομοι το αυτοκίνητο, πριν οι πρώτες φλόγες άρχισαν να ξεπηδούν από το μπροστινό τμήμα του Kia Sportage.

Kia Sportage
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρά τις προσπάθειες κάποιων να περιορίσουν την πυρκαγιά με τη χρήση πυροσβεστήρων, οι φλόγες επεκτείνονται προς το εσωτερικό του αυτοκινήτου, το οποίο σύμφωνα με τις μαρτυρίες καταστράφηκε ολοσχερώς.

Το συγκεκριμένο συμβάν έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο περιστατικών αναίτιας πρόκλησης πυρκαγιάς που έχει οδηγήσει στην ανάκληση μοντέλων της Kia και της Hyundai.

Σύμφωνα με τον αμερικανικό οργανισμό για την ασφάλεια των αυτοκινητοδρόμων (NHTSA), το πρόβλημα στους κινητήρες του Kia Sportage εντοπίζεται στο κύκλωμα παροχής καυσίμου το οποίο μπορεί να παρουσιάσει διαρροή και να οδηγήσει στην πρόκληση πυρκαγιάς.

Η παραπάνω θεωρία φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα και με το συγκεκριμένο περιστατικό και ειδικότερα με την ταχύτητα με την οποία επεκτάθηκε η πυρκαγιά στον διαμέρισμα του κινητήρα.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ