Σοκαριστικά ατυχήματα μετά από κόντρες στη Θεσσαλονίκη (video)

Kontres thessaloniki atiximiata

Οδηγοί που κινούνται με ιλιγγιώδεις ταχύτητες, χάνουν τον έλεγχο των αυτοκινήτων τους τα οποία καρφώνονται σε άλλα οχήματα ή ξηλώνουν προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Στο στόχαστρο των αστυνομικών αρχών έχουν μπει οι αυτοσχέδιοι αγώνες, μετά την «άνθιση» που γνωρίζουν το τελευταίο διάστημα, όπως καταδεικνύει μια σειρά περιστατικών. – Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σε πολλές περιπτώσεις οι κόντρες έχουν τραγική κατάληξη, ενώ όσες φορές δεν έχουμε θρηνήσει θύματα είναι από τύχη.Τύχη που είχε πρόσφατα – και συγκεκριμένα στις 18 Απριλίου - μια ομάδα φίλων που μετά από κόντρες στην οδό Αδριανουπόλεως στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, καρφώθηκαν με το αυτοκίνητό τους στη βιτρίνα καταστήματος.

Το συγκεκριμένο θέαμα συντάραξε την ελληνική κοινωνία, όχι όμως και τους κάτοικους της περιοχής οι οποίοι έχουν εξοικειωθεί με τις εν λόγω εικόνες στην οδό Αδριανουπόλεως  στην Καλαμαριά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ατυχηματα κοντρες θεσσαλονικη καλαμαρια

Ενδεικτικό είναι το βίντεο που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha από κάμερα ασφαλείας η οποία έχει καταγράψει μια σωρεία περιστατικών που έχουν σημειωθεί σε διάστημα μόλις 24 μηνών.

Οι εικόνες είναι πραγματικά σοκαριστικές, και έχουν πρωταγωνιστές αυτοκίνητα τα οποία κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με τους οδηγούς τους να χάνουν τον έλεγχο και μετατρέπουν τα αυτοκίνητά τους σε άμορφες μάζες σιδερικών.

Άλλα αυτοκίνητα καρφώθηκαν με σφοδρότητα σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ πολλά ξήλωσαν τα προστατευτικά κιγκλιδώματα, παρασύροντας ταυτόχρονα στο διάβα τους κάποιες πινακίδες οδικές σήμανσης.

Κάτοικος της περιοχής αναφέρει ότι οι εικόνες αυτές οφείλονται σε αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας: «Κάνουν κόντρες, ξεκινούν από το φανάρι και τρέχουν πολύ».

Τα τελευταία δύο χρόνια, στην οδό Αδριανουπόλεως στην Καλαμαριά έχουν σημειωθεί 10 τροχαία, μετά από κόντρες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πηγή: Alpha

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ