Τα πρώτα επίσημα σκίτσα του νέου smart #5 -Πότε παρουσιάζεται

Smart Concept #5

Η Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου είναι προ των πυλών και ένα περίπτερο που αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα, θα είναι αυτό της smart.

Ο λόγος λέγεται Concept #5 και πρόκειται για ένα πρωτότυπο που θα αποτελεί πρόγευση για το αντίστοιχο όχημα παραγωγής που σκοπεύει να παρουσιάσει με κάθε επισημότητα πριν φύγει το 2024.

Θα αποτελέσει το νέο μέλος της υπάρχουσας «οικογένειας» με τα ηλεκτρικά smart #1 και #3 αλλά εκτός από μεγαλύτερο όγκο, θα έχει και πιο περιπετειώδη χαρακτήρα. Το premium crossover θα εξελίσσεται από κοινού από τις Geely και Mercedes-Benz, πράγμα που σημαίνει πως πιθανώς να πατάει στην πλατφόρμα SEA της Geely, που χρησιμοποιείται για αντίστοιχου μεγέθους μοντέλα των Volvo, Polestar και Zeekr.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προς το παρόν η smart μοιράστηκε τα επίσημα σκίτσα αυτού του περιπετειώδους μοντέλο, το οποίο προαναγγέλλει ως «το πιο ευρύχωρο και ευέλικτο» που έχει δημιουργήσει ποτέ. Είναι άλλωστε σαφής από τα σκίτσα η μεγάλη απόσταση από το έδαφος, οι τεράστιοι τροχοί αλλά και το μυώδες αμάξωμα.

Παράλληλα, το target group για αυτό το μοντέλο, μαρτυρούν τα σκίτσα με αξεσουάρ που σχετίζονται με το κάμπινγκ, όπως ένα φουσκωτό στρώμα, εργαλεία, ένας φακός κι ένα φορητό ηχείο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Περισσότερα, στις 25 Απριλίου, όταν ανοίγει της πόρτες της η έκθεση Auto China.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ