Το σκληροτράχηλο Lada Niva Bronto σε δράση (+video)

Lada Niva Legend Bronto video 2021

Η έκδοση Legend Bronto αναβαθμίζει περαιτέρω τις εκτός δρόμου δυνατότητες του σκληροτράχηλου ρώσικου off roader όπως δείχνει και το video που ακολουθεί.

Η έκδοση Bronto του Lada Niva αποκαλύφθηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε και παρουσιάζεται ως η ικανότερη μέχρι στιγμής για τις εκτός δρόμου αναζητήσεις των φίλων της περιπέτειας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βασιζόμενο στο τρίθυρο Niva Legend, το Bronto φέρει βελτιωμένη γεωμετρία, ενισχυμένα πίσω άξονα και αμορτισέρ και απόσταση από το έδαφος που φτάνει στα 240 χιλιοστά. Φυσικά οι ικανότητες του ενισχύονται από την παρουσία τετρακίνησης με μπλοκέ διαφορικά εμπρός-πίσω αλλά και τη δυνατότητα υποπολλαπλασιαμού των σχέσεων του κιβωτίου του.

Το εσωτερικό του Bronto εξακολουθεί να έχει το σχεδιασμό παλαιότερων δεκαετιών, αλλά με τις μικρές διαφοροποιήσεις του Niva Legend στην κεντρική κονσόλα - καθώς και με νέο σύστημα κλιματισμού, πιο άνετα καθίσματα και καλύτερη ηχομόνωση.

Την κίνηση έχει αναλάβει και σε αυτή την περίπτωση ο εν σειρά ατμοσφαιρικός τετρακύλινδρος του 1,7 λίτρου που αποδίδει 82 ίππους και 129 Nm ροπής και στέλνει τη δύναμη στους τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου 5 σχέσεων. Σίγουρα οι επιδόσεις που προσφέρει το συγκεκριμένο μηχανικό σύνολο δεν είναι εκείνες που περιμένει κανείς απο ένα σύγχρονο off roader, ωστόσο το Niva Bronto δεν προσποιήθηκε ποτέ ότι προσφέρει και κάτι τέτοιο εστιάζοντας σχεδόν με απόλυτη αφοσίωση κίνηση του σε σαθρό τερέν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Niva Bronto είναι διαθέσιμο στη ρώσικη αγορά στις εκδόσεις Luxe και Prestige. Η Luxe έχει μεταλλικούς προφυλακτήρες, ράγες οροφής, πρόσθετα στους θόλους των τροχών, ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών και εκτός δρόμου ελαστικά.

Η Prestige έρχεται να προσθέσει στον στάνταρ εξοπλισμό της τη γρίλια του Niva, πλαστικούς προφυλακτήρες, προβολείς ομίχλης και επιπλέον προστατευτικά στοιχεία στο αμάξωμα.

Η Lada έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα και ένα video στο κανάλι της στο Youtube, στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε το Niva Bronto κατά την κίνηση του υπό αντίξοες συνθήκες, με το ρώσικο off roader να τα καταφέρνει παντού με άνεση, εκεί που τα συμβατικά SUVs τα βρίσκουν... μπαστούνια.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ