Αυτό είναι το πιο σκληροτράχηλο Volkswagen Amarok -Η εντυπωσιακή μετατροπή του

Volkswagen Amarok Delta 4x4

Το Volkswagen Amarok Beast 2.0 είναι μια μετατροπή του οίκου Delta4x4 που προσδίδει στο εκλεπτυσμένο γερμανικό Pick-up σοβαρές εκτός δρόμου ικανότητες.

Παρά το γεγονός ότι βασίζεται στο Ford Ranger, γεγονός ικανό να του δώσει off-road χαρακτηριστικά, το νέο Volkswagen Amarok έχει λανσαριστεί ως μια πιο πολυτελής και εκλεπτυσμένη επιλογή στην κατηγορία των Pick-up.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, η μετατροπή της Delta4x4, βελτιωτικού οίκου που εξειδικεύεται στην τετρακίνηση, δίνει στο νέο Amarok όλες τις εκτός δρόμου ικανότητες που θα μπορούσε να ζητήσει ένας υποψήφιος αγοραστής του. Κι έτσι, προκύπτει το Amarok Beast 2.0.

Η πρώτη και κυριότερη τροποποίηση είναι η αύξηση της απόστασης από το έδαφος μέχρι και 17 εκατοστά σε σχέση με το εργοστασιακό Amarok. Η Delta4x4 το πέτυχε ανυψώνοντας το σασί κατά 10 εκατοστά και την ανάρτηση, καθώς και τοποθετώντας νέους τροχούς 18 ιντσών και ελαστικά 33 ιντσών BF Goodrich 4x4 διάστασης 305/60 R18.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για να χωρέσουν οι νέοι τροχοί χρειάστηκε να αυξηθεί το πλάτος των θόλων κατά 6 εκατ. σε κάθε πλευρά. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, καθώς το δάπεδο του Amarok Beast 2.0 βρίσκεται 35 εκατοστά πάνω από το έδαφος, για να διασχίζει ακόμα και σκληρά και κακοτράχαλα εδάφη.

Η Delta 4x4 προσφέρει αυτό το πακέτο Off-road μετατροπής του Volkswagen Amarok έναντι 10.900 ευρώ. Σε αυτά μπορεί κανείς να προσθέσει με 700 ευρώ τα ειδικά «σκαλοπάτια» (foot pegs) για να σκαρφαλώνει στην καμπίνα, καθώς και με συν 600 ευρώ τα πρόσθετα, υψηλής απόδοσης φώτα LED της PIAA.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ