Τρένο συνέθλιψε το αυτοκίνητο της Google -Τρομακτικό ατύχημα σε σιδηροδρομική γραμμή

Google Street View Car Accident 1

Το αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο ατύχημα εκτελούσε χρέη συλλογής στοιχείων για την λειτουργία Street View των χαρτών της Google και η απροσεξία του οδηγού προκάλεσε αυτό το τρομακτικό συμβάν.

Ένα ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη ένα αυτοκίνητο της Google σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη σε σιδηροδρομική διάβαση στην Ρουμανία. Το αυτοκίνητο χτυπήθηκε από το τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Τούρνου Σεβερίν – Βουκουρέστι.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ο οδηγός του αυτοκίνητου δεν σταμάτησε στην σιδηροδρομική διάβαση, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του το τρένο. Ο οδηγός της αμαξοστοιχίας έπεσε αφρενάριστος πάνω στο αυτοκίνητο (ένα Opel Astra), καθώς η απότομη χρήση του συστήματος πέδησης του τρένου δημιούργησε πρόβλημα στο υδραυλικό τους κύκλωμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Google Street View Car Accident 2

Το αποτέλεσμα ήταν το τρένο να παρασέρνει το αυτοκίνητο της Google για περισσότερα από 300 μέτρα. Ο 51χρονος οδηγός του κατεστραμμένου πια αυτοκινήτου δεν έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε στη διάβαση και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, βγήκε μόνος του τα «συντρίμμια». Μάλιστα, ένας από τους μάρτυρες έσπευσε να βοηθήσει τον οδηγό, πραγματοποιώντας όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες ασφάλειας.

Ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας κατέθεσε αργότερα ότι προσπάθησε να αποφύγει την σύγκρουση, αλλά είδε το αυτοκίνητο σε απόσταση μόλις 50 μέτρων και δεν μπόρεσε να αντιδράσει νωρίτερα. Επιπλέον, ανέφερε ότι ο οδηγός του αυτοκίνητου μάλλον δεν αντιλήφθηκε την έλευση του τρένου.

Google Street View Car Accident 3
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελικά, το τρένο σταμάτησε αυτόματα, χάρη στο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης, «πετώντας» στα χωράφια το αυτοκίνητο της Google. Μετά το ατύχημα, το Τμήμα Τροχαίας της περιοχής έχει ανοίξει φάκελο για ποινικό αδίκημα και σωματικές βλάβες.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η σιδηροδρομική διάβαση δεν διαθέτει μπαριέρες, αλλά σηματοδοτείται από πινακίδες, καθώς και ηχητικά και φωτεινά σήματα, τα οποία όμως ο οδηγός του αυτοκινήτου φαίνεται να αγνόησε.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ