Σε δημοπρασία η Cadillac του πλανητάρχη -Ποια είναι η τιμή εκκίνησης

Biden car

Ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. μίσθωσε την συγκεκριμένη Cadillac των 470 ίππων λίγο πριν αναλάβει τα καθήκοντά του και φέρει ελάχιστα χιλιόμετρα στο κοντέρ.

Η εικονιζόμενη μαύρη Cadillac ATS-V του 2018 δεν είναι τυχαία, μιας και στεγάζεται στο γκαράζ του Προέδρου των Η.Π.Α., Τζο Μπάιντεν. Κάτω από το φουσκωμένο καπό αναπνέει ένας υπερτροφοδοτούμενος V6 3,6 λίτρων που αποδίδει 470 ίππους και 603 Nm και στέλνει την κίνηση στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου σασμάν οκτώ σχέσεων.

Cadillac ATS-V Biden 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συγκεκριμένη έκδοση της ATS δημιουργήθηκε για να κοντράρει τα αντίστοιχα γερμανικά sport sedan (Audi RS4, BMW M3 και Mercedes-Benz C 63), με την εικονιζόμενη προεδρική να είναι μαύρου χρώματος με καφέ δερμάτινο εσωτερικό, και να βρίσκεται πλέον σε διαδικασία δημοπρασίας.

Cadillac ATS-V Biden 3

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στην καταχώριση της δημοπρασίας, ο Τζο Μπάιντεν απέκτησε την συγκεκριμένη ATS-V το 2017. Εκείνη την περίοδο, ο Μπάιντεν εκτελούσε χρέη αντιπροέδρου των Η.Π.Α. και όπως αντιλαμβάνεστε για λόγους ασφαλείας δεν μπορούσε να οδηγεί συχνά και όσο ήθελε το αμερικάνικο sport sedan. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει τόσο λίγα ψηφία ο ολικός χιλιομετρητής της (25.000 χλμ.).

Cadillac ATS-V Biden 4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος Μπάιντεν επιθυμούσε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά από την Cadillac για την ATS του. Ήθελε να είναι μαύρη Raven Black με δερμάτινες επενδύσεις απόχρωσης Kona Brown, αλλά η Cadillac δεν προσέφερε αυτή την επιλογή.

Cadillac ATS-V Biden 5

Αν όμως είσαι εξέχουσα πολιτική προσωπικότητα έχεις κάποια επιπλέον προνόμια, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η συγκεκριμένος μοναδικός χρωματικός συνδυασμός μόνο για τον Πρόεδρο Μπάιντεν.

Cadillac ATS-V Biden 6
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά τις χρυσαφένιες ζάντες αλουμινίου, αυτές προέρχονται από μία Cadillac CT4-V Blackwing και τις τοποθέτησε ο ντίλερ μετά την παραλαβή του αυτοκινήτου από τον πλανητάρχη.

Cadillac ATS-V Biden 7

Τέλος, η μοναδική αυτή ATS-V διαθέτει ακόμα αεροδυναμικό κιτ της Renick Performance, φιμέ παράθυρα και επένδυση σουέντ στο τιμόνι και τον επιλογέα του αυτόματου σασμάν. Η τιμή στην επικείμενη δημοπρασία είναι ήδη στα 29.000 δολάρια και απομένουν ακόμα έξι μέρες για πονταρίσματα.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ