Το Renault Αustral στην καλύτερη τιμή από ποτέ

Renault Austral

Το νέο Renault Austral προσφέρεται τώρα με όφελος 4.000 ευρώ σε όλες του τις εκδόσεις, αποκτώντας έτσι ένα σημαντικό πλεονέκτημα επιλογής.

Το επιβλητικό SUV της Renault ενισχύει την δυναμική του στην αγορά της C-SUV Premium κατηγορίας, επωφελούμενο από τις νέες προσφορές που μειώνουν τις τιμές του κατά 4.000 ευρώ σε όλες του τις εκδόσεις. Το Austral ξεκινά έτσι τώρα από τις 34.450 ευρώ, μια πολύ καλή τιμή δεδομένου του χαρακτήρα και του εξοπλισμού του.

Το Austral είναι ο θεμέλιος λίθος της φιλοσοφίας «Nouvelle Vague» της Renault, μιας φιλοσοφίας που αφορά στη μετεξέλιξη της φίρμας σε μια εταιρεία πρότυπο στους τομείς της τεχνολογίας, της βιωσιμότητας και των διασυνδεδεμένων υπηρεσιών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Renault Austral

Οι πληθωρικές του διαστάσεις (4,51 μέτρα σε μήκος, 1,62 μ. σε ύψος και 1,83 μ. σε πλάτος) και η εντυπωσιακή του σχεδίαση, διαμορφώνουν ένα επιβλητικό σύνολο με premium χαρακτήρα και άκρατο δυναμισμό. Χαρακτηριστικά της σχεδίασης του Austral αποτελούν τα φωτιστικά σώματα LED που σχηματίζουν την εντυπωσιακή φωτεινή υπογραφή του, οι έντονες ακμές του και οι ανασηκωμένοι ώμοι των πίσω τροχών.  

Renault Austral
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο εσωτερικό του Austral, η εικόνα είναι αντάξια της τοποθέτησής του στην αγορά, με premium στοιχεία και κορυφαία επίπεδα ποιότητας και φινιρίσματος. Ιδιαίτερο σχεδιαστικό highlight της καμπίνας του Austral είναι το ζεύγος οθονών του συστήματος Open R της Renault, που αποτελείται από τον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων με διαγώνιο έως 12,3 ίντσες (1.920 x 720 px) και την οθόνη του συστήματος πολυμέσων των 12 ιντσών. Προαιρετικά δε, αυτή η διάταξη αποκτά ακόμα περισσότερο high-tech αέρα, με την προσθήκη του συστήματος Head-Up Display με διαγώνιο 9,3 ιντσών. Το Austral κερδίζει τις εντυπώσεις και με τον διαθέσιμο εξοπλισμό του, αφού διαθέτει όλα τα σύγχρονα συστήματα άνεσης και υποβοήθησης της οδήγησης, σε όλες του τις εκδόσεις.

Renault Austral

Εκμεταλλευόμενο τις μεγάλες του διαστάσεις, το Renault Austral προσφέρει εξαιρετική ευρυχωρία στους επιβάτες του και διαθέτει και μεγάλες λύσεις πρακτικότητας, με το χώρο αποσκευών του στις εκδόσεις με συρόμενο πίσω κάθισμα, να αυξομειώνεται από τα 500 έως τα 575 λίτρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθώντας την φιλοσοφία «Nouvelle Vague» της Renault, το Austral διατίθεται με μια πλήρως εξηλεκτρισμένη γκάμα κινητήρων. Η πρώτη ήπια υβριδική του έκδοση, εφοδιάζεται με τον νέο  3κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα των 1,2 λίτρων που υποστηρίζεται από 48βολτο σύστημα και αποδίδει 130 ίππους. Αυτή συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων και καταναλώνει 5,2 λτ./100 χλμ. εκπέμποντας 118 γρ./χλμ. CO2 σύμφωνα με το πρότυπο WLTP.

Η αμέσως επόμενη έκδοση του Austral είναι κι αυτή ήπια υβριδική, κύρια πηγή ωστόσο του συστήματος είναι ο 4κύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας των 1,3 λίτρων και 12βολτο ηλεκτρικό σύστημα, αποδίδοντας 160 ίππους. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο επτά σχέσεων και καταναλώνει από 6,2 λτ./100 χλμ. με εκπομπές CO2 από 140 γρ./χλμ. (WLTP).

Renault Austral

Στην κορυφή της γκάμας του Austral, τοποθετείται η αυτοφορτιζόμενη υβριδική του έκδοση (E-TECH FULL HYBRID) η οποία εφοδιάζεται με τη δεύτερη γενιά του υβριδικού συστήματος κίνησης E-TECH Hybrid της Renault. Κύρια πηγή του συστήματος αποτελεί ο 3κύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας των 1,2 λίτρων, ο οποίος συνδυάζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, αποδίδοντας συνολικά 200 ίππους. Συνδυάζεται με αυτόματο mutli-mode κιβώτιο και μπαταρία χωρητικότητας 1,73kWh, στοιχεία που περιορίζουν την μέση κατανάλωσή του στα μόλις 4,6 λίτρα/100 χλμ..

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Renault έχει δώσει μεγάλη προσοχή και στο οδηγικό προφίλ του νεότερου μοντέλου της, με το Austral να συνδυάζει αριστοτεχνικά την άνεση με τον δυναμικό οδηγικό χαρακτήρα, προσφέροντας παράλληλα και κορυφαία επίπεδα ποιότητας κύλισης.

Renault Austral

Όλα τα παραπάνω στοιχεία συντελούν στην διαμόρφωση μιας ιδιαίτερα ελκυστικής και στοχευμένης premium πρότασης στην κατηγορία των SUV, που γίνεται ασυναγώνιστη μετά τις προσφορές της Renault. Σημειώστε, πως η μείωση της τιμής των 4.000 ευρώ αφορά σε όλες τις προαναφερθείσες εκδόσεις, με την αρχική τιμή του Austral να ξεκινά έτσι από τις 34.450 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ