Πρώτη γεύση από το αναμενόμενο BYD Song L

BYD

Είμαστε σε αναμονή της επίσημης αποκάλυψης του BYD Song L, ωστόσο εμφανίστηκαν ήδη στο διαδίκτυο κάποιες φωτογραφίες του καμουφλαρισμένου μοντέλου που θα ανταγωνίζεται το Kia EV6 και Hyundai Ioniq 5.

Αυτές οι πρώτες εικόνες του μπλε αυτοκινήτου δημοσιεύονται από την ίδια την εταιρεία, τη μέρα που πραγματοποίησε δοκιμές κάτω από τον καυτό ήλιο στην περιοχή Xinnjiang της Κίνας. Από όσο είμαστε σε θέση να διακρίνουμε, αν και διατηρεί τη γενική ιδέα του πρωτότυπου μοντέλου, διαθέτει κάποιες αλλαγές στην εξωτερική του σχεδίαση.

BYD b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αρχικά παρατηρούμε ελαφρώς απλούστερα φωτιστικά σώματα με LED ημέρας στο επάνω μέρος. Ο μπροστινός προφυλακτήρας δείχνει τελείως διαφορετικός. Ενώ διατηρεί μια μικρή κεντρική γρίλια, απουσιάζουν οι μεγάλες εισαγωγές αέρα σε κάθε μεριά. Στο πλάι, λίγο πολύ η σιλουέτα μοιάζει ίδια.

Οι μικροί αεραγωγοί που υπήρχαν πίσω από τους εμπρός τροχούς έχουν εξαφανιστεί, ενώ οι κάμερες έχουν αντικατασταθεί με παραδοσιακούς καθρέφτες. Στο πίσω μέρος οι σχεδιαστές μάλλον έχουν απλοποιήσει κάπως την κατάσταση. Βέβαια τα φωτιστικά σώματα LED εμφανίζουν ένα περίπλοκο μοτίβο. Κάτι που εικάζουμε πως θα περάσει και στο μοντέλο παραγωγής, είναι η αεροτομή στην οροφή.

BYD c

Το πάτωμα του BYD Song L θα βασιστεί στην e-πλατφόρμα 3.0 της εταιρείας, που χρησιμοποιείται και σε άλλα μοντέλα, όπως το Seal. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μπορεί να υποστηρίξει διάφορες εκδοχές και τύπους κινητήρων. Η ηλεκτρική έκδοση θα εφοδιάζεται με μπαταρία Blade 800 volt, αλλά και σύστημα αερανάρτησης DiSus-A.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το Car News China, το ντεμπούτο του αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση του Chengdu, στα τέλη Αυγούστου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ