Προσεχώς ηλεκτρική η Mercedes-Benz C-Class

Mercedes AMG EQE

Στο στάδιο των δοκιμών εξέλιξης βρίσκεται η νέα, ηλεκτρική C-Class και καθώς ουδέν κρυπτό υπό τον ήλιο, εντοπίστηκε και αποκαλύφθηκαν κάποια μυστικά της.

Το μοντέλο της γερμανικής μάρκας που αποτελεί το επόμενο βήμα του εξηλεκτρισμού όλης της γκάμας της, εντοπίστηκε εν δράσει και εκεί επιβεβαιώθηκε πως ακολουθεί τα βήματα των EQE και EQS, με ένα σχέδιο με έντονη έμφαση στην αεροδυναμική απόδοση.

H Mercedes-Benz EQE
H Mercedes-Benz EQE
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ηλεκτρικό sedan αποτελεί εδώ στην καμπύλη, έχει σχετικά κοντό καπό και έντονα κεκλιμένο παρμπρίζ. Η οροφή έχει σχεδόν coupe χαρακτήρα καθώς το πίσω της μέρος «βουτά» όσο το βλέμμα στρέφεται προς το πίσω μέρος, εκεί που συναντάμε και ένα μικρό σπόιλερ.

Η EV εκδοχή του γερμανικού sedan θα έχει αναδυόμενες λαβές θυρών ενώ παρότι είναι πολύ νωρίς για να έχουμε επίσημα στοιχεία, το μακρύ μεταξόνιο θα εξασφαλίσει πως ευρυχωρία στην καμπίνα θα είναι ένα από τα ατού του.

Η παρούσα γενιά της C-Class
Η παρούσα γενιά της C-Class

Εκτιμάται επίσης πως η ηλεκτρική C-Class δεν θα πατάει στην ΜΜΑ (Mercedes Modular Architecture) πλατφόρμα αλλά στην MB.EA που αφορά μοντέλα πιο προηγμένα τεχνολογικά.

Στο εσωτερικό, που στο μοντέλο που εντοπίστηκε στους δρόμους ήταν κι αυτό εν πολλοίς καμουφλαρισμένο, δεσπόζουν οι οθόνες, αναμένεται λοιπόν στην τελική του μορφή να υπάρχει απ’ άκρη σ’ άκρη της καμπίνας η MBUX Hyperscreen – όπως στην αντίστοιχη, επίσης σε φάση εξέλιξης, ηλεκτρική εκδοχή της CLA.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται πριν έρθει το καλοκαίρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ