Πρόωρη διαρροή για το κορυφαίο Honda Civic Type R

Νέο Honda Civic Type R 2022

Λιγότερο από μία εβδομάδα έχει απομείνει για την παρουσίαση του νέου Honda Civic Type R, ωστόσο μια φωτογραφία που διέρρευσε στο Διαδίκτυο μας προϊδεάζει για το τι θα δούμε στις 20 Ιουλίου.

Σύμφωνα και με τις πληροφορίες που συνοδεύουν αυτή τη «διαρροή», η φωτογραφία που πιστεύεται ότι απεικονίζει την πιο σκληροπυρηνική έκδοση του νέου Civic βρέθηκε τυχαία σε μια από τις επίσημες ιστοσελίδες της Honda στην Ιαπωνία και έπειτα αναρτήθηκε από τον άνθρωπο που την ανακάλυψε σε φόρουμ φίλων του Civic.

Στη φωτογραφία που βλέπουμε οι διαφορές είναι εμφανείς μεταξύ του νέου Civic Type R και του στάνταρ μοντέλου με τον διαφορετικό και με σαφώς πιο έντονο «ανάγλυφο» προφυλακτήρα να κάνει την αρχή. Στον προφυλακτήρα βλέπουμε εντελώς διαφορετική σχεδίαση στα άκρα του, εκεί όπου φιλοξενούνται αεραγωγοί, μεγαλύτερο σπόιλερ χαμηλά αλλά και μεγαλύτερο κεντρικό «άνοιγμα», το οποίο θα συμβάλλει λογικά στη βελτίωση της ψύξης του κινητήρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο καπό φαίνεται πως έχει ενσωματωθεί ένας αεραγωγός, επίσης για τη βελτίωση της ψύξης του μοτέρ, αεροδυναμικές ποδιές είναι επίσης παρούσες στα μαρσπιέ, ενώ πίσω ξεχωρίζει μια μεγάλη αεροτομή, η οποία λογικά θα είναι ρυθμιζόμενη ως προς την κλίση της.

Αυτή είναι η επίσημη teaser εικόνα που έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής η Honda για το νέο Civic Type R
Αυτή είναι η επίσημη teaser εικόνα που έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής η Honda για το νέο Civic Type R

Οι αλλαγές συνεχίζονται στις ζάντες που φαίνεται να είναι μεγαλύτερης διαμέτρου και αφήνουν τα επίσης μεγαλύτερων διαστάσεων φρένα να κάνουν την εμφάνιση τους πίσω από αυτές.

Η μοναδική εικόνα του νέου Honda Civic Type R που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι αυτή και αν και δεν μπορούμε να δούμε την καμπίνα του, μπορούμε να καταλάβουμε ότι θα υπάρχουν αλλαγές και εκεί, κάτι που φαίνεται από τα κατακόκκινα προσκέφαλα των σπορ καθισμάτων που βρίσκονται στο εσωτερικό.

Αναφορικά με τον κινητήρα προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες αλλά το πιο πιθανό είναι να δούμε μια βελτιωμένη έκδοση του προηγούμενου δίλιτρου υπετροφοδοτούμενου, ο οποίος θα αποδίδει παράλληλα και μεγαλύτερη ισχύ. Όλες οι απορίες μας φυσικά για το νέο κορυφαίο Civic θα λυθούν σε λίγες ημέρες. Μείνετε συντονισμένοι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ