Απίστευτη ιστορία: Προειδοποιούσε οδηγούς για ραντάρ και έφαγε πρόστιμο

ραντάρ ταχύτητας

Ακριβά θα κληθεί να πληρώσει την απόφασή του να σώσει τον κόσμο ένας 17χρονος Αυστραλός, ο οποίος προειδοποιούσε διερχόμενους οδηγούς για τους… ύπουλους αστυνομικούς ελέγχους.

Στον ρόλο του ήρωα της διπλανής πόρτας μπήκε ένας 17χρονος Αυστραλός, ο οποίος αποφάσισε να βοηθήσει τους διερχόμενους οδηγούς προειδοποιώντας του για τη διενέργεια τροχονομικών ελέγχων με τη χρήση τεχνικών μέσων και ειδικότερα με ραντάρ ταχύτητας.

Ο λόγος για τον Beau Jackson, ο οποίος θεώρησε χρέος να ενημερώνει τους οδηγούς για τα γνωστά στους περισσότερους μπλόκα τα οποία στήνονται στη χώρα των καγκουρό με σκοπό να εντοπίσουν εκείνους τους οδηγούς που παραβιάζουν τα όρια ταχύτητας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο τρόπος που επέλεξε ο Αυστραλός είναι να τοποθετήσει μια προειδοποιητική πινακίδα στο πίσω τμήμα της μοτοτοσικλέτας την οποία και στάθμευε λίγα μέτρα πριν το… καρτέρι των αστυνομικών δυνάμεων.

Το λάθος του 17χρονου ήταν το γεγονός ότι θέλησε να μοιραστεί το ιεραποστολικό έργο του στα κοινωνικά δίκτυα συγκεντρώνοντας πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και την προσοχή της τοπικής αστυνομικής διεύθυνσης.

Η τελευταία, όπως ήταν φυσικό, δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια. Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι ο 17χρονος δεν παραβίασε κάποιο άρθρο του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τα ευρηματικά αστυνομικά όργανα φρόντισαν να του κόψουν μια κλήση ύψος 250 δολαρίων με την πρόφαση ότι ρύπαινε τον δρόμο με την προειδοποιητική πινακίδα και κάποια κουτάκια αναψυκτικού τα οποία βρέθηκαν στο σημείο.

Κάπως έτσι, ο Beau Jackson από τοπικός ήρωας αναβαθμίστηκε σε εθνικό σύμβολο κοινωνικής προσφοράς, έχοντας όλους τους οδηγούς της Αυστραλίας με το μέρος του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ