Προ των πυλών το νέο Sport Activity Coupe της smart

smart #3 sketches 1

Το νέο #3 της smart είναι ένα ηλεκτρικό SUV με δυναμική σχεδίαση που θα παρουσιαστεί στις 18 Απριλίου και αυτά είναι τα επίσημα σκίτσα του.

Η smart ασχολείται πλέον μόνο με την κατασκευή ηλεκτρικών αυτοκινήτων και παρά την διαρροή φωτογραφιών, σήμερα έδωσε στο φως της δημοσιότητας τα πρώτα σχεδιαστικά σκίτσα και την ονομασία του νέου της μοντέλου.

smart #3 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για το νέο αμιγώς ηλεκτρικό #3 που ξεχωρίζει σχεδιαστικά σε σχέση με υπάρχον #1, από την αρκετά πιο δυναμική σιλουέτα με την επικλινή οροφή που του χαρίζει κουπέ εμφάνιση.

Όπως συνέβη και με το #1, έτσι και την σχεδίαση του αμαξώματος και του εσωτερικού την έχει επιμεληθεί το παγκόσμιο σχεδιαστικό τμήμα της Mercedes-Benz. Πέρα από την κλίση του πίσω μέρους, το νέο #3 θα ξεχωρίζει από τις ανάγλυφες επιφάνειες και τις «αθλητικές» καμπύλες.

smart #3 3

Σύμφωνα μάλιστα με τον αρχισχεδιαστή Gorden Wagener, το νέο #3 συνδυάζει το μυώδες με το εκλεπτυσμένο, ενώ παράλληλα διαθέτει μοναδικές αναλογίες που αναδεικνύουν το premium ποιόν του.

Το νέο smart #3 ξεχωρίζει και από τις πολλές σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Στο εμπρός μέρος υπάρχουν λεπτά φώτα τύπου LED που ταιριάζουν αρμονικά με την «μύτη καρχαρία» της μάσκας. Στο πλάι, υπάρχουν δυναμικές γραμμές που ενώνουν την πρώτη με την τελευταία κολόνα και χαρίζουν μια σπορτίφ fastback σιλουέτα. Την εικόνα συμπληρώνουν οι μεγάλοι τροχοί αλουμινίου που τονίζουν και την απόδοσή του, τόσο στον τομέα της αυτονομίας όσο και των επιδόσεων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
smart #3 sketches 2

Το νέο #3 αποτελεί το δεύτερο νέο μοντέλο της smart μετά το ηλεκτρικό SUV #1 και θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης στις 18 Απριλίου. Περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο #3 ευρωπαϊκών προδιαγραφών θα μάθουμε τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ