Ποιο premium SUV είναι καλύτερο στο χώμα (video)

SUV Battle μάχη στο χώμα video 2022

Δέκα σύγχρονα SUV έρχονται αντιμέτωπα στο χώμα επιδεικνύοντας τις εκτός δρόμου δυνατότητες τους, μέσα από αυτό το κατατοπιστικό video.

Τα SUVs έχουν εδραιώσει τα τελευταία χρόνια την παρουσία τους αναφορικά με τις πωλήσεις τους σε όλο τον κόσμο με το κοινό να εκτιμά δεόντως την πρακτικότητα που προσφέρουν. Μια πρακτικότητα που δίνει λύσει σε μικρές και μεγάλες αποστάσεις και συνδυάζεται με το απαραίτητο «περιπετειώδες» πρεστίζ που προκύπτει φυσικά από τις σημαντικά αυξημένες δυνατότητες κίνησης που επιδεικνύουν οι εκπρόσωποι της κατηγορίας εκεί που τελειώνει η άσφαλτος.

Αν και κατά γενική ομολογία πολύ λίγοι είναι οι οδηγοί που θα προσπαθήσουν φέρουν στα όρια ή ακόμη και να εξαντλήσουν τις δυνατότητες των SUV τους σε διαδρομές που δεν περιλαμβάνουν άσφαλτο, εντούτοις η γνώση του τι μπορούν να πετύχουν τα συγκεκριμένα μοντέλα όταν έρχονται αντιμέτωπα με πιο δύσκολες καταστάσεις είναι ποθητή, ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με μοντέλα που ανήκουν στην premium κατηγορία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό ακριβώς πραγματεύεται και το κατατοπιστικότατο video που ακολουθεί, το οποίο έχει ως πρωταγωνιστές τα Audi Q8, Audi Q7, BMW X5, Mercedes GLE, Volvo XC90, Range Rover Sport, Jeep Grand Cherokee, Lexus RX350, BMW X5 και BMW X6.

Σύμφωνα και με την περιγραφή του video, οι συντελεστές του καναλιού «SUV Battle» έψαξαν και βρήκαν ένα ανηφορικό χωμάτινο κομμάτι δρόμου με σχετικά υψηλό συντελεστή δυσκολίας, με στόχο να δοκιμάσουν τις αναρριχητικές δυνατότητες τον μοντέλων που συμμετέχουν, χωρίς αυτά να έχουν δεχτεί κάποια μετατροπή. Δείτε περισσότερα ακολούθως.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ