Πού θα τοποθετηθούν οι νέοι ταχυφορτιστές της Tesla στην Ελλάδα;

Tesla supercharger

Διαδραστικός χάρτης της Tesla εμφανίζει όλες τις περιοχές όπου βρίσκονται οι υφιστάμενοι ταχυφορτιστές της, αλλά και τις περιοχές οι οποίες αναμένεται να πάρουν σειρά.

Ολοένα και πιο δημοφιλή γίνονται τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ελλάδα, όπως μαρτυρά και η συνεχής αύξηση του μεριδίου τους στην αγορά. Στην κορυφή των προτιμήσεων των Ελλήνων που έχουν «αγκαλιάσει» την ηλεκτρική κινητικότητα είναι το Model 3, το οποίο καταγράφει όλο και περισσότερες πωλήσεις.

Με δεδομένη, λοιπόν, την εμπορική της επέκταση στην ελληνική αγορά, η Tesla προχωρά στη διεύρυνση του δικτύου σταθμών φόρτισης, αυξάνοντας τον αριθμό των σημείων που μπορεί να γίνει ανεφοδιασμός των μοντέλων της επί ελληνικού εδάφους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά, λοιπόν, τη λειτουργία των Superchargers στο πίσω πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι, αλλά και στα ΣΕΑ Ψαθοπύργου στην Ε.Ο. Αθηνών – Πατρών, η εταιρεία ετοιμάζεται να εγκαταστήσει ταχυφορτιστές και σε άλλες περιοχές της χώρας, εξυπηρετώντας ακόμα περισσότερους πελάτες της.

Που θα τοποθετηθούν οι νέοι σταθμοί φόρτισης της Tesla στην Ελλάδα;

Τα γεωγραφικά σημεία όπου θα εγκατασταθούν οι νέοι φορτιστές παρουσιάζονται σε έναν διαδραστικό χάρτη στην επίσημη ιστοσελίδα της Tesla, ενώ αναφέρεται και η εκτιμώμενη χρονική περίοδος για ολοκλήρωση της τοποθέτησής τους. (δείτε τον χάρτη εδώ).

Ειδικότερα, σειρά θα πάρει ο ΣΕΑ Αταλάντης επί της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας (σε αμφότερα τα ρεύματα κυκλοφορίας), η Θεσσαλονίκη, η Λαμία, αλλά και η Λάρισα.
Ακολουθούν οι τοποθεσίες και ο εκτιμώμενος χρόνος εγκατάστασής του.

- ΣΕΑ Αταλάντης - 3o τρίμηνο 2022
- Λάρισα (Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης) – 3ο τρίμηνο 2022
- Λαμία - 3o τρίμηνο 2022
- Θεσσαλονίκη – Δεν υπάρχει κάποια πιθανή ημερομηνία

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται ότι αυτή τη στιγμή, φορτιστές της Tesla στην Ελλάδα βρίσκονται στο Golden Hall στο Μαρούσι έχοντας δυνατότητα φόρτισης έως και 150 kW ο κάθε ένας. Σειρά πήραν 8 ταχυφορτιστές με ισχύ φόρτισης έως και 250 kW στην Ε.Ο. Αθηνών Πατρών στον Ψαθόπυργο. Οι 4 εξ αυτών βρίσκονται στο ρεύμα προς Πάτρα και οι άλλοι 4 στο ρεύμα προς Αθήνα.

Που θα τοποθετηθούν οι νέοι σταθμοί φόρτισης της Tesla στην Ελλάδα;

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ