Πότε θα δούμε την ηλεκτρική Alfa Romeo Stelvio;

Alfa Romeo Stelvio

Μπορεί η Stellantis να μην έχει ανοίξει τα χαρτιά της σχετικά με την έλευση ενός μεγάλου ηλεκτρικού SUV με το σήμα της Alfa Romeo, όμως η δημιουργία ενός τέτοιου μοντέλου δεν είναι μακριά.

Μετά τη Stelvio και την Tonale, η ιταλική μάρκα παρουσίασε τη Milano την οποία αναγκάστηκε κακήν κακώς να μετονομάσει σε Junior και συμπλήρωσε το τρίο SUV στη γκάμα της. Με την τελευταία, που είναι στην κατηγορία των B-SUV, να βάζει την ηλεκτροκίνηση στο παιχνίδι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Stelvio θα ανανεωθεί το 2025 ενώ το επόμενο μοντέλο που θα δούμε από την Alfa Romeo, θα είναι η νέα Giulia που θα έρθει το 2026. Το 2027 λοιπόν, είναι η χρονιά που πρέπει να δεσμεύσουμε για την έλευση ενός μεγαλύτερου ηλεκτρικού μοντέλου, που είτε θα τοποθετηθεί δίπλα στη Stelvio, είτε θα είναι μία επιπλέον εκδοχή της.

Παρότι ακόμα αποτελεί… θεωρεία, είναι σίγουρο πως θα αποτελέσει γερό χαρτί και θα είναι η απόλυτη έκδοση SUV του brand με το «Biscione» στο πρόσθιο μέρος του. Και δεν είναι μόνο η λογική εξέλιξη των πραγμάτων. Υπάρχουν αγορές, όπως αυτή της Κίνας αλλά και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, που ένα τέτοιο μοντέλο θα μπορούσε να εδραιώσει τη Stellantis.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε, όταν θα έρθει η ώρα, κατά πόσο η διαφοροποίηση στην τεχνολογία, θα συνεπάγεται και διαφοροποίηση στη σχεδιαστική φιλοσοφία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όμως το 2027 είναι πιο κοντά απ’ ότι νομίζετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ