Πότε παρουσιάζεται το 8θέσιο Land Rover Defender 130;

Νέο Land Rover Defender 130 Πότε έρχεται 2022

Με δυνατότητα μεταφοράς έως και ο 8 επιβατών, η παρουσίαση του νέου Land Rover Defender 130 βρίσκεται προ των πυλών. Δείτε πότε θα κάνει επίσημα ντεμπούτο.

Αντίστροφα μετρούν οι μέρες για την παρουσίαση του Land Rover Defender 130 του πλέον ευρύχωρου για επιβάτες μοντέλου των Βρετανών που φέρει το εμβληματικό όνομα και υπόσχεται να μεταφέρει την αίσθηση περιπέτειας σε έως και 8 άτομα ταυτόχρονα.

Φυσικά η νέα γενιά του σκληροτράχηλου Defender καταφέρνει να συνδυάζει την περιπέτεια με την πολυτέλεια με την καμπίνα της έκδοσης 130 να έχει τρεις σειρές καθισμάτων σε διαμόρφωση 2-3-3.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Land Rover, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα και την πρώτη φωτογραφία του «130», η νέα 8θέσια έκδοση θα κάνει επίσημα το παγκόσμιο ντεμπούτο της και έρχεται να διευρύνει τις διαθέσιμες επιλογές για τους ενδιαφερόμενους αφού προστίθεται στις ήδη υπάρχουσες εκδόσεις 90 και 110, αλλά και την επαγγελματική έκδοση Hard Top.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως και οι υπόλοιπες έτσι και η νέα έκδοση, η οποία θα έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο αλλά και μακρύτερο πίσω μέρος σε σχέση με αυτές, θα ενσωματώνει της τελευταίες τεχνολογίες αναφορικά με τα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού του όπως και τις τελευταίες αναβαθμίσεις των Βρετανών στο σύστημα πολυμέσων της εταιρείας.

Κορυφαία του έκδοση αναμένεται να είναι εκείνη που θα φέρει κάτω από το καπό της τον πεντάλιτρο υπερτροφοδοτούμενο V8, ο οποίος με την βοήθεια μηχανικού υπερσυμπιεστή αποδίδει 525 ίππους και 846 Nm ροπής. Σύμφωνα και με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα το μήκος του Defender 130 αναμένεται να ξεπερνά ελαφρώς τα πέντε μέτρα με τους έξτρα πόντους να έχουν αξιοποιηθεί για την άνεση των επιβατών της τρίτης σειράς, χωρίς να έχουν γίνει συμβιβασμοί σε εκείνους της δεύτερης.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ