Παρουσιάστηκε στην Ελλάδα το νέο Range Rover

range rover parousiasi ellada

Στην παρουσίαση του νέου, 5ης γενιάς Range Rover προχώρησε την Πέμπτη, 5 Μαίου η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΒΕΕ, η εισαγωγική εταιρεία της Jaguar Land Rover στη χώρα μας.

Σε μια ιδιαίτερα εκδήλωση επί ελληνικού εδάφους, η οποία απευθυνόταν σε φίλους του μοντέλου και εκπροσώπους των ΜΜΕ, αποκαλύφθηκε η νέα γενιά του αυτοκινήτου που τελευταία 50 χρόνια αποτελεί πρότυπο, συνδυάζοντας ήρεμο περιβάλλον, άνεση και αυτοκυριαρχία με ικανότητες παντός εδάφους.

Το νέο Range Rover αποτελεί το σημείο καμπής του στυλ και της υψηλής αισθητικής με τεχνολογίες αιχμής, αδιάλειπτη συνδεσιμότητα και χώρο για μέχρι επτά ενήλικες για πρώτη φορά. Σύντομα θαφτάσουν στην Ελλάδα και τα νέα plug-in hybrid σύνολα 510 PS και 440 PS που προσφέρουν αθόρυβη ηλεκτρική αυτονομία έως 113 χλμ. και εκπομπές CO2 μόλις 18 γρμ./χλμ, ενώ το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας θα ακολουθήσει το 2024.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρουσιάστηκε στην Ελλάδα το νέο Range Rover

Το πιο πολυτελές, καινοτόμο και επιθυμητό Range Rover που κατασκευάστηκε ποτέ, παρουσιάστηκε σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, στο City Link. Οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι στην Ελλάδα τοεμβληματικό μοντέλοτης Land Rover, το οποίο τους αποκαλύφθηκε σταδιακά μέσα από μία εμπειρία τρισδιάστατης ψηφιακής αποτύπωσης με ειδικά φωτιστικά laser.

Το νέο Range Rover 5ης γενιάς προέκυψε μετά από 7 εκατομμύρια ώρες εντατικής εργασίας και μετά από δοκιμές ενός εκατομμυρίου χιλιομέτρων. Αποτελεί πρότυπο αισθητικής καικαινοτομίας, καθώς διαθέτει 125 ξεχωριστές πατέντες. Σε αυτή την καινοτομία του νέου Range Rover αναφέρθηκε στην ομιλία του καιο εκτελεστικός Πρόεδροςτης «Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ», κ. Μιχάλης Η. Οικονομάκης. 

Παρουσιάστηκε στην Ελλάδα το νέο Range Rover
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η καινοτομία άλλωστε και η βιώσιμη ανάπτυξη, σημείωσε ο κ. Οικονομάκης, είναι οι δύο πυλώνες όπου εστιάζει πλέον τηστρατηγική τουο Όμιλος Πέτρος Πετρόπουλος. «Η έλευση του νέουRange Rover συμπίπτει με τη χρονιά της επετείου των 100 χρόνων της εταιρείας Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, πουπαράλληλα φέτος ανακοίνωσε τα καλύτερα ετήσια αποτελέσματά της.Είναι χαρά μας ναέχουμε ένα κοινό που μπορεί να παρακολουθήσει και να εκτιμήσει τέτοιου είδους επιτεύγματα,τα οποία σηματοδοτούν την πρόθεσή μας να πρωταγωνιστούμε στις εξελίξεις, χτίζοντας στην εμπιστοσύνη με τους συνεργάτες μας,οι οποίοιμας δικαιώνουν με την επιλογή τους» .

Παρουσιάστηκε στην Ελλάδα το νέο Range Rover

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου Range Rover, οι προσκεκλημένοι είχαντην ευκαιρία να απολαύσουν μία βιωματική εμπειρία που δημιούργησε η εταιρεία IFI Architectural Lighting Design. Οι επισκέπτες καθήμενοι στη θέση του οδηγού με ειδικά συστήματαφωτισμού μπορούσαν να ζήσουν την εμπειρία του νέου Range Rover σε διάφορες ζώνεςώρας μέσα στην ημέρα, πρωί, ηλιοβασίλεμα, βράδυ με έναστρο ουρανόκαι παράλληλα μέσααπό διάφορες συνθήκες, όπως το πέρασμα μέσα από τούνελ με χαμηλή ή υψηλή ταχύτητα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την εκδήλωση συντόνισε ο ηθοποιός κ. Αιμίλιος Χειλάκης και πλαισίωσαν μουσικά οι Duo Violins με ένα εντυπωσιακό live performance.

Παρουσιάστηκε στην Ελλάδα το νέο Range Rover

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ