Έτσι κλέβουν ένα αυτοκίνητο σε μόνο ένα λεπτό (video)

Κλοπή αυτοκινήτου σε χρόνο ρεκόρ 2022

Οι κατασκευαστές κάνουν το παν για να κρατήσουν τους μακρυχέρηδες έξω από τα αυτοκίνητά μας, ωστόσο και αυτοί εξελίσσονται τεχνολογικά σχεδόν το ίδιο γρήγορα και με μικρότερο μπάτζετ...

Η ασύρματη είσοδος και εκκίνηση του αυτοκινήτου μας είναι μια πραγματικά χρηστική ευκολία που προσφέρουν τα σύγχρονα αυτοκίνητα δείχνοντας παράλληλα απτά και την τεχνολογική πρόοδο που έχει επιτευχθεί σε αυτό τον τομέα.

Ωστόσο, σύμφωνα και με έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν αλλά και με δεδομένα που έχουν συγκεντρωθεί από ασφαλιστικές εταιρείες, οι κλοπές αυτοκινήτων έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια σε όλες τις χώρες της Δύσης χάρη σε αυτήν ακριβώς την ευκολία που δείχνει να παίζει σε διπλό ταμπλό αφού εξυπηρετεί τα μέγιστα και τους «σοβαρούς» κλέφτες αυτοκινήτων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χαρακτηριστικό της ευκολίας που προσφέρει η ασύρματη είσοδος και εκκίνηση στους ληστές είναι και το video που ακολουθεί και δείχνει για μία ακόμη φορά πόσο εύκολο είναι για ένα κλέφτη να μπει σε ένα καθόλα σύγχρονο αυτοκίνητο.

Κλοπή αυτοκινήτου σε χρόνο ρεκόρ 2022

Με τη χρήση μιας κεραίας, η οποία μοιάζει με ιδιοκατασκευή και ενός μικρού λάπτοπ αλλά και με τη βοήθεια ενός ακόμη «συνεργάτη», δύο άτομα φαίνεται να είναι αρκετά για να χακάρουν το ασύρματο κλειδί της BMW που βλέπετε στις οθόνες σας και να ανοίξουν τις ασφάλειες σε χρόνο ρεκόρ.

Μάλιστα, αν δεν περνούσε εκείνη την ώρα ένα διερχόμενο αυτοκίνητο που ανάγκασε τους δύο ληστές να διακόψουν τις... εργασίες τους, θα είχαν ανοίξει την BMW σε λιγότερο από ένα λεπτό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ