Το Polestar 7 έρχεται στην Ευρώπη για να μείνει

Polestar 7

Η σουηδική μάρκα Polestar αρχίζει και κερδίζει πολλούς θαυμαστές ανά τον κόσμο, κυρίως για την αναλογία ποιότητας/τιμής, έτσι κατά τα λεγόμενα του διευθύνοντος συμβούλου, μέρος της παραγωγής θα μεταφερθεί και στην Ευρώπη.

Ως τώρα, όλα τα αυτοκίνητα της Polestar και της μητρικής Geely κατασκευάζονταν στην Κίνα, ωστόσο στο μέλλον η ανάπτυξη της φίρμας θα σημάνει και την επέκταση του δικτύου της.

Σύμφωνα με τα σχέδια της εταιρείας, η αρχή θα γίνει το 2027, πιθανότατα με το Polestar 7. Το ερώτημα που τίθεται όμως προς το παρόν είναι το που, διότι αυτό στο μεγαλύτερο ποσοστό, είναι απόφαση της Volvo.

Polestar 7 b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο στόχος της Polestar είναι οι πωλήσεις το 2025 να φτάσουν τις 290.000 και από ότι φαίνεται βρίσκεται σε καλό δρόμο, αφού πρόσφατα το Polestar 2 έφτασε τις 100.000 μονάδες. Οι Σουηδοί λοιπόν έχουν ανεβάσει… ταχύτητα και κοιτάζουν πλέον πολλές περισσότερες αγορές.

Με την άφιξη του Polestar 3 SUV του χρόνου και στη συνέχεια των υπόλοιπων νέων μοντέλων Polestar 4, 5 και 6 που αναμένεται να παρουσιαστούν από το 2024 έως το 2026, υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και έντονη αισιοδοξία για μια καλή πορεία.   

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ