Προσοχή - Ποιοι δρόμοι στην Αττική θα κλείσουν λόγω έργων

δρόμοι στην Αθήνα

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία εργασιών.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων θα πραγματοποιήσει η Τροχαία Αττικής για την βελτίωση του οδοστρώματος και κατ’ επέκταση της οδικής ασφάλειας. Οι οδηγοί των οχημάτων πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα λόγω εκτέλεσης εργασιών στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση-Βελτίωση- Ανακατασκευή Οδοστρώματος, Οριζόντιας και Κατακόρυφης Σήμανσης των Οδικών Αξόνων Λεωφ. Συγγρού, Πειραιώς, Βασ. Σοφίας, Φειδιππίδου και Μεσογείων αρμοδιότητας  Δ.ΔΙ.ΜΥ.» κατά το χρονικό διάστημα από 26-07-2023 έως 29-02-2024, ως εξής:

-Στο οδικό δίκτυο τοπικής αρμοδιότητας της Υ.Τ. Αθηνών, οι εργασίες θα εκτελούνται τις καθημερινές και το Σάββατο κατά τις ώρες 23.00΄ έως 06.00΄ της επομένης και την Κυριακή καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, ενώ δεν θα πραγματοποιούνται εργασίες κάθε Παρασκευή βράδυ προς Σάββατο, κάθε Σάββατο βράδυ προς Κυριακή  και τις αργίες, καθώς και την προηγούμενη ημέρα κάθε αργίας και τις ημέρες εκείνες, κατά τις οποίες λαμβάνουν χώρα προγραμματισμένες ή έκτακτες εκδηλώσεις – γεγονότα στο επίμαχο οδικό δίκτυο.

-Στο οδικό δίκτυο τοπικής αρμοδιότητας του Τ.Τ. Καλλιθέας, οι εργασίες θα εκτελούνται τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα κατά τις ώρες 21.00΄ έως 06.00΄της επομένης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

-Στο οδικό δίκτυο τοπικής αρμοδιότητας του Β’ Τ.Τ. Β/Α Αττικής οι εργασίες θα εκτελούνται τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα κατά τις ώρες 22.00΄ έως 06.00΄της επομένης.

-Στο οδικό δίκτυο τοπικής αρμοδιότητας του Α΄Τ.Τ. Πειραιώς οι εργασίες θα εκτελούνται τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα κατά τις ώρες 22.00΄ έως 06.00΄της επομένης.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ