Ποιο αυτοκίνητο ξεπούλησε μέσα σε μόλις 17 λεπτά;

Citroen Ami Buggy

«Φτερά» σε χρόνο… ρεκόρ έκαναν όλα τα κομμάτια του Ami Buggy, της πιο εξωστρεφούς εκδοχής του δημοφιλούς τετράκυκλου της Citroen.

Ανάρπαστα μέσα σε λίγα λεπτά έγιναν όλα τα αντίτυπα της περιπετειώδους εκδοχής του λιλιπούτειου τετράκυκλου Citroen Ami, με τη γαλλική εταιρεία να ανακοινώνει… sold out.

Το Citroen Ami Buggy (περί ου ο λόγος) θα παραχθεί σε μόλις 50 κομμάτια τα οποία... έκαναν φτερά, μέσα σε μόλις 17 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα, γεγονός που καταδεικνύει το μεγάλο κύμα δημοφιλίας που «σήκωσε» η πρόσφατη αποκάλυψη του αυτοκινήτου.

Ειδικότερα, οι παραγγελίες άνοιξαν στις 12.00 π.μ. του Σαββάτου και στις 12:17 το αυτοκίνητο είχε ξεπουλήσει. Τις εντυπώσεις, μάλιστα, έκλεψε ένας τυχερός, ο οποίος κατάφερε να ολοκληρώσει την αγοραστική διαδικασία και να υποβάλει την παραγγελία του σε μόλις 2 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αναφέρει, μάλιστα, η Citroen, οι άνθρωποι που εξέφρασαν την επιθυμία τους να αγοράσουν το Ami Buggy έφτασαν τους 1.800, με τη συντριπτική πλειονότητά αυτών να μην καταφέρνει να το αποκτήσει.

Citroen amy buggy

Ποιο είναι το Ami Buggy

Το Ami Buggy συνιστά την πιο εξωστρεφή παραλλαγή του Citroen Ami που οδηγήσαμε πρόσφατα στην Ελλάδα (διαβάστε τη δοκιμή μας εδώ).

Η απουσία θυρών, η υφασμάτινη οροφή στο χρώμα της άμμου και οι διάτρητες ζάντες στο χρώμα του χρυσού, είναι μόλις μερικά από τα στοιχεία που διαφοροποιούν το buggy από το «απλό» Ami και απογειώνουν τη διάθεση του οδηγού για εξόρμηση στις παραλίες.

Πέρα από τη στιλιστική διαφοροποίηση δεν υπάρχουν περαιτέρω αλλαγές, μιας και ενσωματώνεται ένας ηλεκτροκινητήρας 8 ίππων και μπαταρία ενεργειακής χωρητικότητας 5,5 kWh που εξασφαλίζει μέγιστη αυτονομία 70 χλμ. 

Citroen amy buggy
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ