Ποια μάρκα αυτοκινήτου δίνει δωρεάν 10 χρόνια εγγύηση

toyota service

Μοναδική προϋπόθεση για τη διατήρηση της ισχύος της εγγύησης είναι τα service να γίνονται σε αντιπροσωπείες της μάρκας.

Ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον προωθητικό πρόγραμμα που χαρίζει χαμόγελα στους πελάτες της έχει λανσάρει η Toyota σε πολλές αγορές της Ευρώπης.

Πρόκειται για το πρόγραμμα “Relax” που συνδυάζει την απόκτηση τόσο καινούριων όσο και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, van και pick-up οχημάτων με 10 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μοναδική προϋπόθεση για τη διατήρηση της εγγύησης σε ισχύ είναι το service να γίνεται σε αντιπροσωπείες της Lexus αλλά και της Toyota, ανάλογα με τη μάρκα του εκάστοτε αυτοκινήτου.

toyota service
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πρόγραμμα προσφέρεται σε αρκετές ευρωπαϊκές αγορές, όπως είναι η Ιταλία, η Γερμανία, η Αγγλία, η Γαλλία και η Κύπρος, και περιλαμβάνει όλους τους τύπους των συστημάτων κίνησης, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών, των υβριδικών, των υδρογονοκίνητων (Mirai) αλλά και όσων χρησιμοποιούν αποκλειστικά θερμικά μοτέρ.

Η εγγύηση (δείτε τις μεγαλύτερες της ελληνικής αγοράς εδώ) προσφέρεται δίχως την οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση, και έχει 10ετή ισχύ, ή 160.000 χλμ. (όποιο από τα δύο παρέλθει πρώτο).

toyota service

Το πρόγραμμα “Relax”, μάλιστα, έχει αναδρομική ισχύ, δεδομένου ότι καλύπτει όλα μοντέλα που βρίσκονται ήδη στην κυκλοφορία, με την προϋπόθεση ότι η ηλικία τους είναι μικρότερη των 10 ετών και έχουν καλύψει λιγότερα από 160.000 χλμ.

Επί παραδείγματι, όποιος αγοράσει ένα μεταχειρισμένο Yaris ηλικίας 8 ετών και με 100.000 χλμ. θα επωφεληθεί εγγύησης διετούς διάρκειας (ωσότου, δηλαδή, συμπληρωθεί δεκαετία). Αρκεί να να επισκεφτεί μια αντιπροσωπεία της μάρκας για το service του αυτοκινήτου του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ