Ποια εταιρεία προσφέρει Service με 135 ευρώ και δώρο οδική βοήθεια;

Car Service

Ένα προνομιακό πρόγραμμα συντήρησης μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της προσφέρει μάρκα αυτοκινήτου, για μοντέλο άνω των 5 ετών σε πολύ καλή τιμή.

Πρόκειται για το πρόγραμμα Peugeot Service GO, το οποίο μπαίνει για μια ακόμη χρονιά σε εφαρμογή κρατώντας σταθερή την τιμή των μόλις 135 ευρώ και προσφέρει την αντικατάσταση μιας σειράς αναλώσιμων ανταλλακτικών απαραίτητων για την καλή λειτουργία του οχήματος, καθώς και ένα λεπτομερή τεχνικό έλεγχο. Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ, εργασία και ανταλλακτικά.

Επιπλέον των παραπάνω, για όλους τους χρήστες του προγράμματος συντήρησης Service GO ισχύουν 12 μήνες εγγύησης για τα ανταλλακτικά και τις εργασίες, συνοδευόμενα από γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας Peugeot, ενώ ισχύει και εντελώς δωρεάν οδική βοήθεια για 1 χρόνο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Peugeot Service

Τα ανταλλακτικά του προγράμματος Peugeot Service Go είναι:

Λάδια 10W40 ή 5W30
Φίλτρο λαδιού
Ροδέλα τάπας λαδιού
Φίλτρο αέρος
Φίλτρο κλιματισμού
Φίλτρο βενζίνης (σε όσα μοντέλα διαθέτουν)
Μπουζί

Επίσης, περιλαμβάνονται έλεγχος στάθμης, έλεγχος ασφαλείας και επίσης, έλεγχος περιβάλλοντος Service λειτουργίας.

Το πρόγραμμα Peugeot Service Go ισχύει για όλα τα μοντέλα της Peugeot ηλικίας από 5 έως 15 ετών. Η προσφορά είναι μη συνδυαστική. Απευθύνεται σε ιδιώτες, δεν αφορά τα μοντέλα Expert & Boxer, όπως και τα μοντέλα με κινητήρες diesel. Ισχύει σε όλους τους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές Peugeot που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ