Διπλή πρωτιά της Peugeot στις πωλήσεις του Νοεμβρίου

Peugeot 208

Με 7.221 αυτοκίνητα έκλεισαν οι πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων τον Νοέμβριο στην Ελλάδα και η Peugeot πήρε την πρώτη θέση στις δύο δημοφιλέστερες κατηγορίες αυτοκινήτων.

Μεγάλη επιτυχία για τη γαλλική μάρκα τον μήνα που μας πέρασε αφού δύο μοντέλα της όχι μόνο πήραν την πρώτη θέση στις δημοφιλέστερες κατηγορίες, αλλά έκαναν και το «1-2» συνολικά στις πωλήσεις του μήνα.

Ειδικότερα, με βάση τα πρώτα στοιχεία των πωλήσεων του προηγούμενου μήνα, το μικρό SUV, Peugeot 2008 και το μικρό χάτσμπακ, Peugeot 208, ήταν τα δύο πρώτα σε πωλήσεις αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

Peugeot 208
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, το 208 ήταν και το πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο της πιο δημοφιλούς κατηγορίας στην Ελλάδα, των μικρών, με εντυπωσιακό μερίδιο 20,6%, ενώ το 2008 ήταν το πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο της έτερης δημοφιλέστερης κατηγορίας, των μικρών SUV, με αντίστοιχα πολύ υψηλό μερίδιο πωλήσεων 20,1%.

Η ίδια η Peugeot, μετά από την επιτυχία των δύο αυτών της μοντέλων, τερμάτισε τον Νοέμβριο ευρισκόμενη στη 2η θέση των πωλήσεων της αγοράς με 822 αυτοκίνητα (μερίδιο: 11,4%), όντας παράλληλα και η πιο δημοφιλής εταιρεία στις εταιρικές πωλήσεις (μερίδιο: 16,2%.

Peugeot 2008

Οι πολύ καλές θέσεις της Peugeot όμως τον προηγούμενο μήνα δεν σταματούν εκεί, αφού η γαλλική μάρκα ήταν η 1η στη συνολική κατάταξη των πωλήσεων των SUV με μερίδιο 11,1% (ανεξαρτήτως κατηγορίας), 5η στις πωλήσεις των αμιγώς ηλεκτρικών με μερίδιο 5,4%, ενώ συνδυαστικά στις πωλήσεις των επιβατικών και ελαφρώς επαγγελματικών αυτοκινήτων του Νοεμβρίου, η εταιρεία κατετάγη 2η.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ό,τι αφορά στις πωλήσεις της χρονιάς, η Peugeot κλείνει το 11μηνο του 2021 με 10.227 πωλήσεις και πολύ υψηλό μερίδιο 10,7%, σημειώνοντας πολύ σημαντική αύξηση πωλήσεις 39,4% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2020. Με την επίδοσή της αυτή, η γαλλική εταιρεία είναι η 2η δημοφιλέστερη της χώρας μας.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ