Απίστευτο περιστατικό: Γνωστός κατασκευαστής αυτοκινήτων γέμισε κοριούς

Disinfection

Η διοίκηση του εργοστασίου αυτοκινήτων δεν μπόρεσε να χειριστεί σωστά το πρόβλημα.

Οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της Rivian στο Ιλινόις βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα μεγάλο και απροσδόκητο πρόβλημα, μιας και πρέπει να ξεφορτωθούν έναν μικρό και ανεπιθύμητο επισκέπτη.

Rivian Range
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο αναλυτικά, τα καθίσματα των περονοφόρων οχημάτων της Rivian, που αποτελούν σημαντικό μέρος της παραγωγικής διαδικασίας, αποτελούν πλέον το σπίτι κοριών. Τα πρώτα παράπονα από τους εργαζόμενους έγιναν ήδη γνωστά από τα μέσα Νοεμβρίου και η αυτοκινητοβιομηχανία δεν μπορεί ακόμα να βρει λύση στο πρόβλημα.

Μέχρι σήμερα, η Rivian έχει δεχθεί 114.000 παραγγελίες για τις αγορές των Η.Π.Α. και του Καναδά, αλλά το πρώτο 9μηνο της χρονιάς έχει καταφέρει να κατασκευάσει μόλις 14.000 αυτοκίνητα. Τώρα όμως ήρθε να προστεθεί και ένα επιπλέον πρόβλημα, οι κοριοί, που θα στείλει την παραγωγή ακόμα πιο πίσω.

Rivian R1T 1

Στις 25 Νοεμβρίου, ένας υπάλληλος του εργοστασίου παραπονέθηκε στο Reddit ότι οι κοριοί τσιμπάνε εδώ και μια εβδομάδα τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο του Ιλινόις και η εταιρεία δεν βιάστηκε να λάβει σοβαρά μέτρα. Μάλιστα, προχώρησε και σε ανακοίνωση που συνιστά την χρήση πλαστικής σακούλας από τους οδηγούς στα καθίσματα των περονοφόρων οχημάτων, με σκοπό να προστατευθούν από τους κοριούς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πλειοψηφία των εργαζομένων είναι εξοργισμένη με αυτή την προσέγγιση από την εταιρεία, ενώ παράλληλα φοβούνται ότι μπορεί να μεταφέρουν τα ενοχλητικά έντομα στο σπίτι τους. Μάλιστα, ισχυρίζονται ότι η διοίκηση της Rivian αρνήθηκε να καλύψει το κόστος απολύμανσης του εργοστασίου και να δώσει λύση στο πρόβλημα.

Rivian R1S

Από την άλλη, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του εργοστασίου, Zack Dittmeier, ανέφερε στα τοπικά μέσα ότι η εταιρεία δεν αγνοεί τις αναφορές για κοριούς στο εργοστάσιο, λαμβάνει μέτρα και έχει ήδη προσλάβει εταιρεία που θα επιμεληθεί το προβλήματος.

Η περιοχή του εργοστασίου που έχει πληγεί από τους κοριούς έχει αποκλειστεί και δεν μπορεί να πλησιάσει κανείς, είπε ο κ. Dittmeier. Ακόμα, η αυτοκινητοβιομηχανία έχει θέσει σε λειτουργία άλλα περονοφόρα οχήματα, καθώς και λεωφορεία μεταφοράς προσωπικού, ενώ σχεδιάζει να καθαρίσει όλες τις αποθήκες του εργοστασίου μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ