Το πιο βρώμικο αυτοκίνητο στον κόσμο γίνεται σαν καινούριο (video)

Το πιο βρώμικο αυτοκίνητο στον κόσμο γίνεται σαν καινούριο video

Θα μπορούσε να διεκδικήσει άνετα τον άτυπο τίτλο του πιο βρώμικου αυτοκινήτου στον κόσμο αλλά και εκείνον για το μοντέλο που πολλαπλασίασε την αξία του περισσότερο μέσα σε μόλις λίγες ώρες.

Ένα video που θα μπορούσε να αποτελε΄σει ένα καλό παράδειγμα για όλους εκείνους που κινούνται για αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου ή τους κατόχους ενός μεταχειρισμένου, είναι αυτό που ακολουθεί.

Το λέμε αυτό γιατί με τη αγορά ενός μεταχειρισμένου το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε, ακόμη και αν αυτό έχει ήδη γίνει από τον προκάτοχό του ή τον έμπορο, από τον οποίο το αποκτήσαμε, είναι ένα πολύ σχολαστικό καθάρισμα πλύσιμο, εντός και εκτός, παρέχοντας παράλληλα και μια περιποίηση στο χρώμα του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι θα προτατέψουμε την δική μας υγεία οδηγώντας το αυτοκίνητο μας καθημερινά αλλά και όλων εκείνων που θα μεταφέρουμε ως επιβάτες.

Το πιο βρώμικο αυτοκίνητο στον κόσμο γίνεται σαν καινούριο video 2022

Από την άλλη αν θέλουμε να πουλήσουμε το παλιό μας αυτοκίνητο, το πρώτο και καλύτερο που πορούμε να κάνουμε είναι να το πλύνουμε και να το καθαρίσουμε σχολαστικά κάτι που σίγουρα θα ανεβάσει την αξία του αλλά και θα βοηθήσει στην ταχύτερη πώληση του.

Το video που μας έρχεται από τον Καναδά αναρτήθηκε στο «The Detail Geek» κανάλι στο Youtube και όπως λέει και το όνομα το καναλιού ο άνθρωπος που ανέλαβε να κάνει πραγματικά λαμπίκο αυτή την Pontiac του 2008, είναι ένας πραγματικό «Σπασίκλας της Λεπτομέρειας», ευτυχώς για την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου η οποία το αγόρασε για μόλις… 400 δολάρια Καναδά. Ένα ποσό υ θα ήταν πολλαπλάσιο, αν το προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε φροντίσει ναα το φέρει στην κατάσταση που το φτάνει τελικά ο καθαριστής του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ