Το πιο ακριβό αυτοκινούμενο τροχόσπιτο του κόσμου, φιλοξενεί… μια Ferrari LaFerrari

Motorhome

Το Volkner Performance S, που παρουσιάστηκε πρόσφατα σε έκθεση στο Dusseldorf στη Γερμανία είναι αναμφίβολα το ακριβότερο μοντέλο του είδους για το 2022. Και πως να μην είναι άλλωστε, αν συνυπολογίσει κανείς και το supercar που κρύβει μέσα του.

Έχοντας γίνει ειδική παραγγελία από κάποιον ιδιώτη, το συγκεκριμένο κινητό παλάτι δεν κρύβει επ’ ουδενί την πολυτέλεια και τον υπερπλούσιο εξοπλισμό του. Αρκεί να αναφέρουμε πως στα 12 μέτρα του μήκους, αυτού του εκ πρώτης όψης πούλμαν, χωρούν μια ολοκληρωμένη ηλεκτρική κουζίνα με εστίες, ένα ευρύχωρο ψυγείο, νεροχύτης, πλυντήριο πιάτων, υπνοδωμάτιο με κρεβάτι δύο μέτρων, καθώς και σύστημα ψυχαγωγίας με τηλεοράσεις και ηχεία surround.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Motorhome b

Όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα τροφοδοτούνται από μία μπαταρία, η οποία επαναφορτίζεται από ηλιακούς συλλέκτες. Επιπλέον, στην οροφή του αυτοκινούμενου, υπάρχει βεράντα που έχει τη δυνατότητα να δεχθεί μέχρι και οκτώ άτομα. Βέβαια, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον βρίσκεται στο κάτω μέρος που λειτουργεί ως γκαράζ, μέσω μιας ειδικής πλατφόρμας, για την εξωτική Ferrari LaFerrari (παρήχθησαν 500 coupe μοντέλα και 210 μόλις cabrio).

Motorhome d
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πολυτελέστατο Volkner Performance S βασίζεται σε πλαίσιο Volvo και χρησιμοποιεί κινητήρα με ισχύ 500 ίππων, ενώ διαθέτει αερανάρτηση. Η τιμή του… set των δύο αυτοκινήτων εκτιμάται στα 5,7 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ