Peugeot e-3008: Με 8 χρόνια εγγύηση και πολλές τεχνολογίες

peugeot e-3008

Η Peugeot έχει δεσμευτεί με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα σε έναν ριζικό μετασχηματισμό για να γίνει η κορυφαία μάρκα στην ευρωπαϊκή ηλεκτρική αγορά μέχρι το 2025.

Προσφέροντας την ευρύτερη γκάμα EV από κάθε άλλη ευρωπαϊκή mainstream μάρκα, η Peugeot στοχεύει να εμπνεύσει τους πελάτες της να γίνουν μέρος αυτής της εξέλιξης, καθιστώντας την  κινητικότητα χωρίς εκπομπές ρύπων προσιτή, απλή και ανέμελη. Σε συνέχεια της παρουσίασης «E-LION DAY» που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2023, η Peugeot παρουσιάζει σήμερα τη δέσμευσή της για βιώσιμη ανάπτυξη, καθώς και τις σημαντικές και διαρθρωτικές δράσεις πίσω από τη φιλοδοξία της.

Στο πλαίσιο αυτό, η γαλλική φίρμα θα λανσάρει το πρόγραμμα "PEUGEOT ALLURE CARE" για το νέο e-3008 το οποίο θα καλύπτει όλα τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου για 8 χρόνια – 160.000 χιλιόμετρα. Με αυτόν τον τρόπο, η Peugeot γίνεται η πρώτη ευρωπαϊκή μάρκα που προσφέρει μια τόσο εκτεταμένη κάλυψη σε ένα από τα μοντέλα της. Παράλληλα, η τεχνολογία ChatGPT θα συνεχίσει να προσφέρεται σε όλους τους πελάτες της, σε όλη τη γκάμα των επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων Peugeot (η μάρκα δεσμεύεται για την εκπαίδευση και ανακοινώνει τη συνεργασία με την BORN FREE).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το E-LION project βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής της PEUGEOT για τη δημιουργία της βιώσιμης κινητικότητας του αύριο. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση 360ο μοιρών που υπερβαίνει κατά πολύ την ηλεκτροκίνηση των οχημάτων και βασίζεται σε πέντε «Ε-πυλώνες»:

1.Ecosystem: Οικοσύστημα προϊόντων και υπηρεσιών, βασισμένο σε λύσεις STELLANTIS.

2.Experience: Εμπειρία για τον πελάτη, από την αρχή έως το τέλος.

3.Electric: Μια 100% ηλεκτρική γκάμα μέχρι το τέλος του 2024.

4.Efficiency: Απόδοση, επίτευξη μέγιστων επιδόσεων με ελάχιστη ηλεκτρική κατανάλωση.

5.Environment: Περιβάλλον, ένας στόχος βιωσιμότητας και η δέσμευσή μας να γίνουμε Carbon Net Zero μέχρι το 2038.

peugeot e-3008

Πλήρης γκάμα ηλεκτρικών μοντέλων

Μια πλήρης νέα γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων: Νέα Peugeot e-208, e-2008, e-308, e-308 SW, e-3008, e-RIFTER, e-TRAVELLER, e-PARTNER, e-EXPERT, e-BOXER. Το 2024, η γκάμα των 100% ηλεκτρικών Peugeot θα εμπλουτιστεί περαιτέρω με δύο νέα μοντέλα: το e-408 και το e-5008.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με αυτά τα 9 επιβατικά και τα 3 ελαφρά επαγγελματικά μοντέλα, η Peugeot προσφέρει την ευρύτερη ηλεκτρική γκάμα από οποιονδήποτε άλλον Ευρωπαίο κατασκευαστή mainstream αυτοκινήτων.

Το 2023, η Peugeot ηγήθηκε στην ηλεκτρική κατηγορία Β στην Ευρώπη με τα e-208 και e-2008, ενώ ταυτόχρονα είναι ο ηγέτης στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Το 2023, για πέμπτη συνεχή χρονιά, μια ετήσια έρευνα που διεξήχθη από τον οργανισμό YouGov κατέταξε την Peugeot ως την αγαπημένη μάρκα αυτοκινήτων του γαλλικού πληθυσμού.

Για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών, η Peugeot δεσμεύεται να προσφέρει αυτονομία στο καλύτερο επίπεδο της αγοράς. Για παράδειγμα, το νέο e-3008 θέτει ένα νέο σημείο αναφοράς στην κατηγορία του, ανακοινώνοντας αυτονομία έως 700 χλμ., ενώ το νέο e-208 εξασφαλίζει στους χρήστες του αυτονομία οδήγησης στην πόλη έως 566 χλμ..

Με το Free2Move Charge, οι πελάτες της PEUGEOT έχουν πρόσβαση σε ένα από τα πιο εκτεταμένα δίκτυα φόρτισης στην Ευρώπη. Περιλαμβάνει περισσότερα από 600.000 σημεία, εκ των οποίων πάνω από 77.000 είναι ταχυφορτιστές που προσφέρουν, για παράδειγμα, 100 χιλιόμετρα αυτονομίας σε μόλις 10 λεπτά με το νέο e-3008.

peugeot e-3008
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ChatGPT στα μοντέλα της φίρμας

Η Peugeot προσφέρει την τεχνολογία ChatGPT σε ολόκληρη τη γκάμα των επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων της (σε 5 πιλοτικές αγορές πριν από την ευρύτερη ένταξη που θα ξεκινήσει από το δεύτερο εξάμηνο του 2024). Το πιο γνωστό μοντέλο γενετικής τεχνητής νοημοσύνης ενσωματώνεται στο Peugeot i-Cockpit και γίνεται, μέσω του ψηφιακού βοηθού OK Peuget, ενός πραγματικού συνεργάτη ικανού να απαντήσει σε αμέτρητες ερωτήσεις και αιτήματα για κάθε είδους θέμα.

Μόλις ενεργοποιηθεί ο ψηφιακός βοηθός OK Peugeot, αρκεί να θέσετε το ερώτημά σας για να απαντήσει το ChatGPT επαρκώς και ολοκληρωμένα. Η γενετική τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να δώσει απαντήσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις, για παράδειγμα, να προτείνει αξιοθέατα που πρέπει να επισκεφθείτε σε μια πόλη, να τα παρουσιάσει και να σας οδηγήσει εκεί σε συντονισμό με το σύστημα πλοήγησης, αλλά μπορεί επίσης να ζωντανέψει το ταξίδι σας αλληλεπιδρώντας με τους επιβάτες, δίνοντας ελεύθερο πεδίο στη δημιουργικότητά σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ