Μια Lamborghini Urus για την αστυνομία του Ντουμπάι

urus police

Το Dubai αποφάσισε να… «μιμηθεί» την Ιταλική Αστυνομία και πήρε την απόφαση να ανανεώσει τον στόλο οχημάτων του Σώματος με τη νέα Lamborghini Urus Performance.

Το εκρηκτικό SUV παραδόθηκε από την SantAgata Bolognese, ενισχύοντας περαιτέρω του δεσμούς με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Υπενθυμίζουμε πως στο πρόσφατο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2022, είχε δοθεί μια «απλή» Lamborghini Urus.

Αυτή τη φορά, πρόκειται για την Performance, η οποία εξοπλίζεται με διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα που αποδίδει 666 ίππους και 850 Nm ροπής. Το πιο ιδανικό όχημα για να περιπολεί σε μια πόλη όπου κυκλοφορούν εκατοντάδες supercars δηλαδή.

Το εν λόγω μοντέλο έχει τροποποιηθεί κατάλληλα, ώστε να εκτελεί κατάλληλα τα καθήκοντα που του έχουν ανατεθεί. Στο εσωτερικό βρίσκεται ειδικό θωρακισμένο κουτί για όπλα, μια αναδιπλούμενη οθόνη μηνυμάτων, ενώ στο πορτ-μπαγκάζ υπάρχει εξοπλισμός service.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
urus police b

Εξωτερικά, η Lamborghini Urus Performance της Dubai Police ξεχωρίζει από το κλασσικό λευκό χρώμα που συνδυάζεται με το πράσινο και φυσικά τα ανάλογα λογότυπα της Αστυνομίας. Στην αεροτομή του πίσω μέρους παρατηρούμε την μπλε λάμπα LED και μια ηλεκτρική σειρήνα.

Όπως δήλωσε ο Διοικητής, Στρατηγός Ahmed Mohammed bin Thani, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο προστέθηκε ως μέρος της προσπάθειας της Αστυνομίας του Dubai να αυξήσει τον αριθμό των περιπολικών του. Η νέα Lamborghini Urus Performance θα υποστηρίξει τα μέγιστα το έργο της Υπηρεσίας εξυπηρετώντας καλύτερα τους κατοίκους, αλλά και τις περιοχές που θεωρούνται τουριστικοί προορισμοί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ