Περιπολικά συνοδεύουν ασθενοφόρο για τη μεταφορά παιδιού στο νοσοκομείο (video)

peripolika astinomia diakomidi asthenofor nosokomeio

Με τις σειρήνες να «ουρλιάζουν», οι άνδρες της ΕΛΑΣ έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους ώστε να γίνει έγκαιρα η διακομιδή ενός 5χρονου παιδιού στο νοσοκομείου.

Συναγερμό σήμαναν πριν από λίγες ημέρες οι αστυνομικές και υγειονομικές αρχές των Ιωαννίνων για την διακομιδή στο νοσοκομείο ενός 5χρονου παιδιού το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά σε πίστα motocross για παιδιά.

Η κρισιμότητα της κατάστασης του παιδιού κατέστησε αναγκαία την άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο Χατζηκώστα, το οποίο εφημέρευε.

Άμεσα κινητοποιήθηκε ασθενοφόρο, ενώ στην πόλη και την έξοδο της Εγνατίας περίμενε περιπολικό της Άμεσης δράσης για να διευκολυνθεί η γρήγορη μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια συνέδραμαν και άλλα περιπολικά αλλά και μοτοσικλέτες των Τμημάτων Άμεσης Δράσης και Τροχαίας Ιωαννίνων, υπό την καθοδήγηση των εκφωνητών του Κέντρου Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων.

Η διαδρομή από τον κόμβο της Εγνατίας Οδού έως το νοσοκομείο Χατζηκώστα είναι 16 χιλιόμετρα, μια απόσταση που, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, διανύθηκε σε λιγότερο από 8 λεπτά.

Η μεγάλη επιχείρηση των υγειονομικών και αστυνομικών αρχών καταγράφηκε από κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο παρμπρίζ ενός εκ των περιπολικών και δημοσιεύθηκε στον επίσημο λογαριασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, στο facebook.

Με τις σειρήνες να «ουρλιάζουν», τα περιπολικά και οι μοτοσικλέτες προσπαθούσαν να ανοίξουν δρόμο, ώστε να κερδίσουν πολύτιμο χρόνο για το παιδί που έφερε σοβαρά τραύματα.

Ακολουθεί βίντεο από την επιχείρηση της ΕΛΑΣ και του ασθενοφόρου, μέχρι το τελευταίο να εισέλθει στο νοσοκομείο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ