Ελλάδα: Περαστικοί σήκωσαν στα χέρια αυτοκίνητο -Πώς άνοιξαν τον δρόμο για να περάσει λεωφορείο

σήκωσαν στα χέρια αυτοκίνητο

Πολίτες αναγκάστηκαν να μετακινήσουν ένα αυτοκίνητο με τα χέρια τους καθώς εμπόδιζε την ομαλή διεξαγωγή κυκλοφορίας.

Τεράστια είναι τα προβλήματα που δημιουργεί το φαινόμενο της παράνομης στάθμευσης στους δρόμους των ελληνικών πόλεων, με δεκάδες οδηγούς να αφήνουν ότι αυτοκίνητό τους όπου τους κάνει κέφι αδιαφορώντας για τα εμπόδια που υψώνουν στους υπόλοιπους χρήστες του του οδικού δικτύου.

Σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα, η παράνομη στάθμευση έχει ως αποτέλεσμα να εμποδίσει την ομαλή διέλευση λεωφορείου, θέτοντας σε μεγάλη ταλαιπωρία τους επιβάτες του.

σήκωσαν στα χέρια αυτοκίνητο
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα τέτοιο περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη 2 Μαΐου στην περιοχή του Αγίου Μηνά, στη Λευκάδα, με αρνητικό πρωταγωνιστή ένα κόκκινο Hyundai Atos που έκλεινε το δρόμο σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

Όπως, αναφέρει το τοπικό μέσο “Lefkaditika Nea”, αφού δεν ανταποκρίθηκε κανείς στα επανειλημμένα κορναρίσματα του οδηγού του λεωφορείου, κλήθηκε η Αστυνομία.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ, μαζί με διερχόμενους οδηγούς, δεν έμειναν με… σταυρωμένα τα χέρια, και έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους προκειμένου να βοηθήσουν τον οδηγό λεωφορείου να συνεχίσει την πορεία του. Και τελικά τα κατάφεραν.

σήκωσαν στα χέρια αυτοκίνητο

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, σήκωσαν κυριολεκτικά στα χέρια το κόκκινο ΙΧ, και αφού το μετακίνησαν λίγα μέτρα, δημιούργησαν χώρο προκειμένου το λεωφορείο να συνεχίσει το προγραμματισμένο δρομολόγιό του.

Σύμφωνα, τέλος, με τα Lefkaditika Nea, το πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης παρατηρείται έντοντα στη συγκεκριμένη περιοχή όπως και στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ