Το παρόν και το μέλλον της αυτοκίνησης από το Renault Group στο Παρίσι

Renault 5 Turbo

Οι Renault, Dacia, Alpine και Mobilize, δίνουν το παρόν στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού με τέσσερα εντυπωσιακά περίπτερα, έκτασης άνω των 3.000τ.μ., παρουσιάζοντας μια σειρά από παγκόσμιες πρεμιέρες, νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες.

Το σλόγκαν της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Παρισιού φέτος είναι το «Revolutionison» και οι Renault, Dacia, Alpine και Mobilize θα είναι εκεί για να αναδείξουν την πρόοδο του στρατηγικού πλάνου Renaulution. Η κάθε μάρκα θα παρουσιάσει τουλάχιστον μία παγκόσμια αποκλειστικότητα (σε μορφή πρωτότυπου ή εκθεσιακού μοντέλου), τη γκάμα των νέων μοντέλων της, καθώς και τις συνεργασίες που περιλαμβάνονται στη νέα της στρατηγική.

Η Hyvia, το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Renault Group με την αμερικάνικη εταιρεία Plug, που αφορά στην υδρογονοκίνηση, θα είναι επίσης παρούσα, παρουσιάζοντας τα οχήματα υδρογόνου, μεταξύ αυτών και το Master Van H2-TECH σε έκδοση παραγωγής, καθώς και παραδείγματα του μοναδικού της οικοσυστήματος για το υδρογόνο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Renault Paris

Στο περίπτερο της Renault ο Luca de Meo, CEO της Renault και του Renault Group, ο Fabrice Cambolive, COO της Renault και ο Gilles Vidal, επικεφαλής αντιπρόεδρος του τμήματος σχεδίασης της Renault, θα αποκαλύψουν σε παγκόσμια πρώτη, μία νέα σχεδιαστική προσέγγιση του εμβληματικού Renault 4.

Εκεί θα παρουσιαστεί επίσης για πρώτη φορά στο κοινό και το νέο οικογενειακό Kangoo E-TECH Electric, τα showcars Renault 5 Turbo 3E και το Hippie Caviar Motel, όπως επίσης και το νέο Megane E-TECH Electric, αλλά και το νέο Austral E-TECH Full Hybrid, πλάι στο Arkana E-TECH Full Hybrid και το πρωτότυπο Scenic Vision.

Dacia Paris
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ένα εντελώς καινούργιο περίπτερο που αντανακλά τη φιλοσοφία και τις αξίες που διέπουν τη μάρκα θα παρουσιαστεί ένα νέο Duster σε έκδοση Matte και το πρωτότυπο Manifesto, που εκτίθενται σε παγκόσμια πρώτη.

Παράλληλα, ο κινητήρας HYBRID 140 θα παρουσιαστεί στο περίπτερο της Dacia, με το Jogger να γίνεται το πρώτο υβριδικό της Dacia την επόμενη χρονιά. Το υβριδικό σύστημα κίνησης, που έχει ήδη εφαρμοστεί στη γκάμα μοντέλων Renault, είναι μια ακόμη ευκαιρία για τη Dacia να αξιοποιήσει δοκιμασμένη τεχνολογία.

. Το υβριδικό σύστημα κίνησης, που έχει ήδη εφαρμοστεί στη γκάμα μοντέλων Renault, είναι μια ακόμη ευκαιρία για τη Dacia να αξιοποιήσει δοκιμασμένη τεχνολογία.

Η Alpine, με ένα περίπτερο προσανατολισμένο στο μηχανοκίνητο αθλητισμό του σήμερα αλλά και του αύριο, θα εστιάσει στο DNA της: Tο σήμερα των αγώνων με τη Formula 1 A522, και τη νέα A110 R που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Το αύριο των αγώνων με το πρωτότυπο Alpenglow, το οποίο ενσωματώνει το όραμα της Alpine σχετικά με τη στρατηγική της για τα προϊόντα αιχμής και το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Mobilize Paris
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με εμπνευσμένα workshops, ψυχαγωγικές ψηφιακές εμπειρίες και ενημερωτικές συναντήσεις, η μάρκα Mobilize, το πιο καινούριο, 4o business unit του Renault Group, θα παρουσιάσει μια μοναδική προσέγγιση στη βιώσιμη κινητικότητα. Τα πάντα στο περίπτερο θα αφορούν στην ατομική αλλά και την κοινόχρηστη μετακίνηση. Τα νέα μοντέλα αστικής μετακίνησης (Mobilize Duo) θα εκτίθενται δίπλα στις υπηρεσίες που προορίζονται για κοινόχρηστες μετακινήσεις (Zity by Mobilize, Mobilize Share) και Mobilize Limo για υπηρεσίες μεταφοράς. Πολύ σύντομα, το δίκτυο Mobilize Fast Charge θα προσφέρει στους χρήστες την απαράμιλλη εμπειρία μίας υπερ-ταχείας φόρτισης. Παράλληλα, το Solo Concept και το Ileo Concept θα γίνουν τα απαραίτητα μέσα για τις ενεργειακές απαιτήσεις και τις ανάγκες μετακίνησης στην πόλη του αύριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ