Σκύλος πήρε... κλήση για υπερβολική ταχύτητα -Η απίστευτη ιστορία

Σκύλος οδηγός

Δεν θα πιστεύετε ποιος βρισκόταν στη θέση του οδηγού αυτού του Skoda που παραβίασε όριο ταχύτητας και πιάστηκε από το ραντάρ ταχύτητας της Αστυνομίας.

Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι το περιστατικό που μας έρχεται από τη Σλοβακία και ο μοναδικός λόγος που μπορεί να το πιστέψει κανείς είναι γιατί δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα της Αστυνομίας της Σλοβακίας στο Facebook.

Με την υπέρβαση των ορίων ταχύτητας να αποτελεί μια κακή και κοινή πρακτική μεταξύ των οδηγών όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στη Σλοβακία δεν αποτελεί είδηση ότι και εκεί η Αστυνομία χρησιμοποιεί ραντάρ ταχύτητας για να στέλνει τα σχετικά πρόστιμα σε εκείνους που υπερβαίνουν τα όρια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η είδηση είναι η φωτογραφία που τράβηξε ένα από αυτά τα ραντάρ στη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης όπου στη θέση του οδηγού ενός Skoda, που κινούνταν με υψηλότερη ταχύτητα από εκείνη που προέβλεπε το όριο στον συγκεκριμένο δρόμο, δεν υπήρχε άνθρωπος...

Στη φωτογραφία που τραβήχτηκε στο χωριό Sterusy, ως αποδεικτικό στοιχείο φαίνεται ξεκάθαρα να οδηγεί το μοντέλο της τσέχικης εταιρείας ένας σκύλος, ο οποίος έδειχνε μάλιστα ιδιαίτερα χαλαρός.

Οι έκπληκτοι αστυνομικοί που είδαν τη φωτογραφία του ραντάρ ταχύτητας δεν άργησαν να βρουν το όχημα και τον ιδιοκτήτη του, έναν 31χρονο που τους ανέφερε αρχικά ότι ο σκύλος πήδηξε στην αγκαλιά του λίγα δευτερόλεπτα πριν περάσει μπροστά από το ραντάρ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την Αστυνομία μια τέτοια ξαφνική ενέργεια δεν προκύπτει από τις εικόνες που έχουν στη διάθεσή τους, ενώ ακόμη και αν αυτό ήταν αληθινό, ο οδηγός του αυτοκινήτου θα έπρεπε να είχε φροντίσει ώστε το κατοικίδιό του να μην θέσει τον ίδιο ή άλλους χρήστες του δρόμου σε κίνδυνο.

Ο οδηγός έλαβε τη σχετική κλήση από τους αστυνομικούς οι οποίοι, μέσω και της σχετικής ανάρτησης στο Facebook προειδοποιούν τους οδηγούς και ιδιοκτήτες κατοικίδιων να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα όταν τα μεταφέρουν ώστε να μην προκύπτει κίνδυνος τροχαίου ατυχήματος.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ