Π. Πετρόπουλος: Δεν υφίστανται συζητήσεις με αλλοδαπό fund!

Πέτρος Πετρόπουλος

Οι βασικοί μέτοχοι κατά τα τελευταία χρόνια έχουν δεχθεί, και εξακολουθούν να δέχονται, κρούσεις από ενδιαφερόμενους αγοραστές οι οποίες όμως δεν έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Σε διάψευση δημοσιευμάτων ότι υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ των βασικών μετόχων της Π. Πετρόπουλος και ξένου fund για πώλησή της, προχώρησε ο ελληνικός όμιλος με ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Όπως υπογραμμίζει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της: «Κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με το 08/03/2024 δημοσίευμα του ηλεκτρονικού Τύπου αναφερόμενο σε φημολογία περί ενδεχόμενης πώλησης της Εταιρείας «Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ» (η Εταιρεία), και σε συνέχεια σχετικής επικοινωνίας με τους βασικούς της μετόχους, η Εταιρεία δηλώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι δεν υφίστανται συζητήσεις των βασικών μετόχων με αλλοδαπό fund για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Εταιρείας, όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπρόσθετα, όπως επίσης δηλώθηκε από τους βασικούς της μετόχους, αυτοί κατά τα τελευταία χρόνια έχουν δεχθεί, και εξακολουθούν να δέχονται, κρούσεις από ενδιαφερόμενους αγοραστές οι οποίες όμως δεν έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Τέλος, η Εταιρεία υπενθυμίζει ότι, πάντα, προβαίνει σε ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό, όποτε συντρέχει γεγονός που δημιουργεί υποχρέωση δημοσιοποίησης».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ