Ουκρανός αγρότης έκλεψε με τρακτέρ τανκ των Ρώσων (Video)

Ρωσικό άρμα μάχης

Στα χέρια ενός Ουκρανός αγρότη πέρασε ένα τανκ το οποίο και απέσπασε με χαρακτηριστική ευκολία χρησιμοποιώντας ένα ταπεινό τρακτέρ.

Αν υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο οι γραμμές άμυνας της Ουκρανίας αποδεικνύονται ανθεκτικότερες απ’ ότι θα μπορούσε να φανταστεί κανείς τότε αυτός είναι η αυτοθυσία που επιδεικνύουν οι κάτοικοι μιας χώρας, η οποία από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ενός Ουκρανού αγρότη, ο οποίος βλέποντας ένα ρωσικό τανκ να βρίσκεται ακινητοποιημένο στην ύπαιθρο και χωρίς προφανώς επαρκή φύλαξη, δεν δίστασε να το ρυμουλκήσει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από τη γλώσσα του σώματος του άνδρα που τρέψει πίσω από το τρακτέρ του αγρότη, αντιλαμβάνεται κανείς πως πιθανότατα ο ηρωικός Ουκρανός δεν ζήτησε την άδεια των ρωσικών στρατευμάτων, επιχειρώντας να αποσπάσει το θωρακισμένο όχημα και να βάλει κι αυτός το λιθαράκι του στην αντίσταση της Ουκρανίας απέναντι στις ρωσικές δυνάμεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε κάθε περίπτωση, το video με το τανκ των Ρώσων να ρυμουλκείται από ένα τρακτέρ δεν άργησε να γίνει viral στο twitter προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις και χαρίζοντας μια πιο εύθυμη χροιά στα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα στην Ουκρανία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ρωσικές δυνάμεις σε αρκετές περιπτώσεις αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον ανεφοδιασμό των καυσίμων των οχημάτων τους με τα οποία επιχειρούν στο ουκρανικό έδαφος, ενώ δεν σπανίζουν και οι περιπτώσεις που δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό (βλ. σύστημα πλοήγησης) ώστε να καταλήξουν στον προορισμό τους.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ