Το Opel Crossland ξεπέρασε τις 500.000 πωλήσεις

Opel Crossland

Η Opel ανακοίνωσε ότι το μικρότερο SUV της, το Crossland, κατάφερε να ξεπεράσει το ορόσημο των 500.000 πωλήσεων.

Το Opel Crossland ξεκίνησε τις πωλήσεις του το 2017 ώστε να αποτελέσει την είσοδο της γερμανικής εταιρείας στην κατηγορία των SUV.

Στιλάτο, πρακτικό παρά τις μικρές του διαστάσεις και με πολύ καλό εξοπλισμό, το Crossland κατάφερε να κερδίσει την προτίμηση του κοινού και να οδηγήσει το 2021 σε μια ανανέωση, η οποία στόχευσε μεταξύ άλλων και στην ένταξή του στη νεότερη σχεδιαστική φιλοσοφία της Opel.

Βέβαια και σε αυτή του την ανανέωση, το Crossland των 4,22 μέτρων διατήρησε τα προηγούμενα πολύ καλά χαρακτηριστικά πρακτικότητάς του, στα οποία περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων το διαιρούμενο κατά 60/40 πίσω κάθισμα, το οποίο μπορεί να είναι και συρόμενο (σε απόσταση έως 150 χλστ.).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Opel Crossland

Με τον τρόπο αυτό το μέγεθος του χώρου αποσκευών αυξάνεται από τα 410 στα πολύ καλά 520 λίτρα, ενώ για όσους θέλουν περισσότερα, τα πίσω καθίσματα μπορούν να αναδιπλωθούν πλήρως, αυξάνοντας τη συνολική χωρητικότητα στα 1.255 λίτρα.

Επιπλέον των παραπάνω, το Crossland συνοδεύεται και από μια σειρά στάνταρ συστημάτων ασφαλείας, όπως είναι το ενεργό cruise control με περιοριστή ταχύτητας, το σύστημα υποβοήθησης εξόδου από τη λωρίδα κυκλοφορίας, το σύστημα αναγνώρισης οδικών σημάτων, καθώς και τα LED φώτα. Επίσης, υπάρχουν προαιρετικά και συστήματα όπως προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης με αυτόματο φρενάρισμα και αναγνώριση πεζού, σύστημα ειδοποίησης κόπωσης οδηγού, πανοραμική πίσω κάμερα 180 μοιρών κ.α.

Το Opel Crossland κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Σαραγόσα στην Ισπανία. Η Opel έχει ήδη ανακοινώσει ότι ο διάδοχός του, όπως όλα τα νέα μοντέλα με το σήμα του κεραυνού, θα διαθέτει και ηλεκτροκίνητη έκδοση. Από το 2028 και μετά, η Opel θα διαθέτει αποκλειστικά ηλεκτροκίνητα οχήματα στην Ευρώπη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Opel Crossland

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ