Οι Ρώσοι ξέμειναν από ζώνες ασφαλείας - «Παγώνει» ξανά η παραγωγή αυτοκινήτων

Ζώνη ασφαλείας

Η Lada βρίσκεται μπροστά σε ένα αδιέξοδο για την συνέχιση της παραγωγής του Niva, καθώς η κρίση προμηθειών λόγω του πολέμου στην Ουκρανία έχει οδηγήσει σε έλλειψη και ζωνών ασφαλείας.

Τα προβλήματα προμήθειας εξαρτημάτων από την AvtoVAZ οδήγησε την εταιρεία στην απόφαση να ξεκινήσει την παραγωγή ενός «απλοποιημένου» Niva Legend, προσαρμοσμένου στις νέες συνθήκες, χωρίς κανένα ηλεκτρονικό σύστημα υποβοήθησης και ακόμα και χωρίς ABS ή αερόσακους - με ό,τι εξαρτήματα υπάρχουν ή μπορούν να παραχθούν επί ρωσικού εδάφους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ατυχώς για την εταιρεία, οι ζώνες ασφαλείας δεν περιλαμβάνονται στα τελευταία, και το απόθεμα στις αποθήκες της στερεύει όλο και περισσότερο . Και δεδομένου ότι αυτό είναι ένα εξάρτημα που δεν μπορεί να λείπει από ένα αυτοκίνητο, η AvtoVAZ βρέθηκε εμπρός στην αναπόφευκτη διακοπή της παραγωγής.

Υπό αυτό το βάρος, οι Ρώσοι έχουν απευθυνθεί σε εταιρείες κατασκευής ζωνών ασφαλείας από την Κίνα, αλλά οι δυσκολίες της μεταφοράς αυτών των προμηθειών καθυστερούν την επίλυση του προβλήματος.

Πριν από λίγες ημέρες, στο τέλος του Ιουνίου, κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο οι φωτογραφίες του εσωτερικού του «απλοποιημένου» και πιο λιτού Lada Niva Travel, με πληροφορίες ότι η AvtoVAZ φιλοδοξεί να επανεκκινήσει την παραγωγή του Niva Legends μέχρι το τέλος του Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ