Αυτές είναι οι πρώτες λεπτομέρειες του νέου Volkswagen ID.7 GTX

Volkswagen ID.7 GTX

Η Volkswagen έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό teaser με λεπτομέρειες του νέου κορυφαίου της ηλεκτρικού μοντέλου, ID.7 GTX.

Η νέα ηλεκτρική λιμουζίνα της Volkswagen, το ID.7, παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες και πλέον, η γερμανική εταιρεία προαναγγέλει την επικείμενη άφιξη του νέου ID.7 GTX.

Πρόκειται για την πιο σπορτίφ έκδοση του νέου μοντέλου, η οποία θα φέρει δύο ηλεκτροκινητήρες για την κίνησή της, που θα δημιουργούν ένα ηλεκτρικό σύστημα τετρακίνησης. Προς το παρόν η γερμανική μάρκα δεν αναφέρει την ισχύ του συστήματος.

Παράλληλα, θα υπάρχουν αρκετά σπορτίφ σχεδιαστικά στοιχεία στο αμάξωμα και το εσωτερικό του. Ειδικά για το εξωτερικό του design, το νέο ID.7 GTX φέρει μια μαύρη οροφή, φιμέ τζάμια, αλλά και μαύρες λεπτομέρειες στους καθρέπτες και τα εμπρός και πίσω φώτα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
VW ID.7 GTX

Στο εσωτερικό, θα ξεχωρίζουν λεπτομέρειες όπως το κόκκινο «GTX», οι διάφορες ραφές σε επίσης κόκκινο χρώμα, αλλά και ο συνδυασμός μαύρου με επιπλέον κόκκινες επενδύσεις.

Η Volkswagen θα προσφέρει ένα πιο σπορτίφ οδηγικό στήσιμο για το αυτοκίνητο, ανάλογα και με το οδηγικό προφίλ που θα επιλεγεί, με τη δυνατότητα για πιο σπορ αίσθηση από το τιμόνι, αλλά και πιο σπορ απόκρισης από το ηλεκτρικό σύστημα κίνησής του. Φυσικά, ο οδηγός θα μπορεί να επιλέξει και προφίλ για πιο άνετη, καθημερινή κίνηση.

VW ID.7 GTX
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο Volkswagen ID.7 GTX αναμένεται να παρουσιαστεί στα τέλη του καλοκαιριού. Η επίσημη πρώτη του μπροστά σε κοινό θα γίνει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου, από τις 5 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2023.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ