Αυτές είναι οι ανθεκτικότερες ζάντες που μπορείς να αποκτήσεις

HRE ανθρακονημάτινες ζάντες 2022 ανθεκτικότεροι τροχοί

Για τους απαιτητικούς της αντοχής που κάνουν όμως θυσίες στον τομέα του βάρους, υπάρχει μία εταιρεία που παράγει τους ανθεκτικότερους τροχούς της αγοράς. Δείτε από τι κατασκευάζονται.

Ακούγοντας τις λέξεις «ανθεκτικότερες ζάντες», το μυαλό σίγουρα πηγαίνει στις ατσάλινες ζάντες που μπορεί να βρει κανείς σε ένα off roader. Όταν όμως το χαμηλό κόστος δεν έχει προτεραιότητα και στο παιχνίδι μπαίνει η απόλυτη απόδοση που συνοδεύει ένα supercar, το ανθρακόνημα φαίνεται να αποτελεί μονόδρομο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι τροχοί που είναι κατασκευασμένοι εξολοκλήρου ή εν μέρει από ανθρακονήματα έχουν βρει τα τελευταία χρόνια το δρόμο τους προς την παραγωγή και τους δημόσιους δρόμους μειώνοντας σε μεγάλο βαθμό το βάρος σε ένα νευραλγικό σημείο για τη συνολική απόδοση της ανάρτησης ενός σπορ αυτοκινήτου.

Με 40 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή τροχών υψηλών προδιαγραφών, η αμερικάνικη HRE κάνει το δικό της ντεμπούτο στη συγκεκριμένη κατηγορία, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρακονημάτινες στεφάνες, οι οποίες σύμφωνα και με τα λεγόμενα της παρουσιάζουν την υψηλότερη αντοχή σε σχέση με το βάρος τους έναντι όλων των υπόλοιπων προτάσεων της αγοράς. Για να πετύχουν τα υψηλότερα επίπεδα στιβαρότητας οι άνθρωποι της HRE αναφέρουν ότι βελτιστοποίησαν την ύφανση του carbon fiber και χρησιμοποίησαν ένα νέο σύστημα ενσωμάτωσης του ανθρακονήματος με τη ρητίνη που εξασφαλίζει υψηλότερα επίπεδα «ομογενοποίησης».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαθέσιμες σε διαστάσεις 20, 21 και 22 ιντσών, οι στεφάνες από ανθρακονήματα συνδυάζονται με τα σφυρήλατα κέντρα-μπράτσα της HRE και δένουν σε αυτά με βίδες κατασκευασμένες από τιτάνιο.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα για γυαλιστερό ή σατινέ φινίρισμα, ενώ μπορούν να τις παραγγείλουν και βαμμένες εφόσον δεν θέλουν να επιδεικνύουν σε τρίτους το υλικό κατασκευής των τροχών της HRE. Να σημειωθεί ότι οι ανθρακονημάτινες στεφάνες είναι σχεδιασμένες για να δέχονται και τους στάνταρ αισθητήριες μέτρησης πίεσης των ελαστικών που φέρουν όλα τα σύγχρονα σπορ αυτοκίνητα, ενώ έχουν ενσωματωθεί σε αυτές και μικροτσίπ που διασφαλίζουν την αυθεντικότητα τους.

Η τιμή για κάθε τροχό της HRE με ανθρακονιμάτινη στεφάνη ξεκινά από τα 5.913 ευρώ.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ