Οι Alfa Romeo Giulia & Stelvio QV τα νέα περιπολικά του Ντουμπάι

αστυνομία ντουμπάι

Η αστυνομία του Ντουμπάι εντάσσει στο στόλο της τις κορυφαίες εκδόσεις των μοντέλων της Alfa Romeo, προσθέτοντας έτσι δύο ακόμη ξεχωριστά οχήματα στην ιδιαίτερη λίστα των πανάκριβων περιπολικών που διαθέτει.

Το Ντουμπάι αποτελεί εδώ και χρόνια τον απόλυτο εκφραστή της υπερβολής σε όλα σχεδόν τα επίπεδα. Όντας το βασικό οικονομικό και τουριστικό κέντρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, εκτός των εκθαμβωτικών κτιριακών κατασκευών που θα βρει κάνεις, τις εντυπώσεις κερδίζουν και τα πανάκριβα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν σωρηδόν στους δρόμους. Από αυτόν τον κανόνα δεν εξαιρείται, φυσικά, και ο στόλος των οχημάτων που έχουν στη διάθεσή τους οι τοπικές αρχές.

alfa romeo giulia
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο μακρύς κατάλογος των ακριβών περιπολικών της Αστυνομίας περιλαμβάνει την αφρόκρεμα της αυτοκίνησης και έτσι η θέα μιας Lamborghini, Aston Martin ή Bentley να εφαρμόζει το νόμο στους δρόμους είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο (σημειώστε πως το ταχύτερο περιπολικό του Ντουμπάι παραμένει μέχρι σήμερα η Bugatti Veyron).

Όπως μπορούμε να δούμε και στις σχετικές εικόνες, αυτές τις μέρες στον ενεργό στόλο των περιπολικών του Ντουμπάι προστέθηκαν δύο ακόμη μοντέλα. Πρόκειται για τις Alfa Romeo Giulia και Stelviο στην κορυφαία Quadrifoglio έκδοσή τους. Και στις δύο περιπτώσεις, τα ιταλικά μοντέλο εφοδιάζονται με έναν biturbo βενζινοκινητήρα 2,9 λίτρων V6, 510 ίππων ισχύος και 600 Nm ροπής. Νούμερα ικανά για να προσφέρουν τελική ταχύτητα κοντά στα 300 χλμ./ώρα και επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 4,0 δευτερόλεπτα.

alfa romeo giulia
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H παράδοση των αυτοκινήτων έγινε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Alfa Romeo και δεν αποκλείεται στο άμεσο μέλλον ο στόλος των περιπολικών του Ντουμπάι να ενισχυθεί και με άλλες Giulia και Stelvio.

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ