2.500 νέα περιπολικά για την τροχαία της Ρωσίας

Hyundai Solaris

Σε μια πολύ μεγάλη ανανέωση προέβη η τροχαία της Ρωσίας, αφού παρέλαβε 2.497 νέα περιπολικά οχήματα.

Τα νέα περιπολικά που θα βρεθούν στους δρόμους διαφόρων πόλεων της χώρας, χρηματοδοτήθηκαν μέσω του εθνικού σχεδίου για Ασφαλείς δρόμους της Ρωσίας και πρόκειται για 2.497 νέα Hyundai Solaris (ή Accent όπως είναι γνωστά στην Κορέα) που κατασκευάστηκαν στο εργοστάσιο της Hyundai στην Αγία Πετρούπολη.

Κάτω από το καπό κάθε ενός από τα νέα περιπολικά της Ρωσίας που είναι βαμμένα μπλε-λευκό των περιπολικών της χώρας, αναπαύεται ο γνωστός 1.600άρης ατμοσφαιρικός κινητήρας βενζίνης των 123 ίππων της Hyundai.

Hyundai Solaris
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα αυτοκίνητα έχουν εφοδιαστεί με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που περιλαμβάνει σύστημα βιντεοεγγραφής με κάμερα, εξωτερικά μεγάφωνα και φάρο οροφής. Για τις ανάγκες όλων των παραπάνω έχει τοποθετηθεί και μια δεύτερη μπαταρία.

Ήδη τα νέα περιπολικά Hyundai Solaris έχουν ξεκινήσει για να πάρουν τη θέση τους στα τμήματα της τροχαίας της Ρωσίας. Τις αμέσως επόμενες εβδομάδες οι Ρώσικες αρχές θα ενισχυθούν και από περίπου 2.000 Lada Vesta Sedan περιπολικά, που θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της AvtoVAZ στη χώρα.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ