Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και έλαβε πρόστιμο μαμούθ

Πρόστιμο μαμούθ για οδηγό που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα

Ένας τυπικός τροχονομικός έλεγχος κατέληξε σε... οικονομική τραγωδία για τον οδηγό ενός αυτοκινήτου που αποφάσισε να βγει στο δρόμο χωρίς την απαραίτητη άδεια οδήγησης.

Κάτι παραπάνω από ακριβά θα πληρώσει την απόφασή του ένας οδηγός από τη Νιγηρία, ο οποίος επέλεξε να οδηγήσει στους ιταλικούς δρόμους χωρίς να έχει στην κατοχή του δίπλωμα οδήγησης.

Ειδικότερα σε σήμα των αστυνομικών αρχών για έναν τυπικό τροχονομικό έλεγχο που πραγματοποιούνταν εκείνες της ημέρες δυτικά της Βενετίας, ο Νιγηριανός οδηγός ενός Audi αποφάσισε να αγνοήσει τους αστυνομικούς και να συνεχίσει την πορεία του φοβούμενος το πρόστιμο που θα του επέβαλλαν επειδή οδηγούσε χωρίς δίπλωμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα και με σχετικά δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα, ο οδηγός του Audi έδειξε αρχικά να συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των αστυνομικών που ετοιμάζονταν να του κάνουν έλεγχο. Ωστόσο γρήγορα αποφάσισε ότι αυτή δεν ήταν πολύ καλή ιδέα και χωρίς να έχει σταματήσει πλήρως ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει.

Ευτυχώς η σύντομη καταδίωξη που ακολούθησε είχε αίσιο τέλος με την αστυνομία να καταφέρνει να ακινητοποιεί το Audi του οδηγού από τη Νιγηρία χωρίς να υπάρξει κάποιο τροχαίο ατύχημα.

Έτσι, εκτός από την παράνομη οδήγηση αυτοκινήτου χωρίς δίπλωμα ο οδηγός του Audi «χρεώθηκε» με πολλές ακόμη παραβάσεις, μεταξύ των οποίων, η προσπάθεια αποφυγής του τροχονομικού ελέγχου, η οδήγηση ανασφάλιστου οχήματος, αλλά και η οδήγηση αυτοκινήτου που δεν έχει περάσει από ΚΤΕΟ. Ο Νιγηριανός καλείται να πληρώσει συνολικό πρόστιμο ύψους 6.500 ευρώ, ενώ το αυτοκίνητο του κατασχέθηκε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ