Ο Ερντογάν οδηγεί το πρώτο αυτοκίνητο της Τουρκίας (εικόνες)

Togg SUV 1

Ο πρόεδρος της Τουρκίας δοκίμασε το ηλεκτρικό SUV της Togg και ετοιμάζεται για τα εγκαίνια της γραμμής παραγωγής.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παρευρέθηκε στην τελετή απονομής βραβείων του Κέντρου Τεχνολογίας και Βιομηχανίας και έκανε νέες δηλώσεις για το TOGG. Μετά την ολοκλήρωση της τελετής, ο πρόεδρος της Τουρκίας δοκίμασε το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο εγχώριας κατασκευής.

Togg SUV 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο SUV της Togg δοκιμάστηκε στις εγκαταστάσεις του κέντρου πληροφορικής και ο Ερντογάν συνοδευόταν από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Togg, Mehmet Gurcan Karakas, και τον Πρόεδρο της Ένωσης Επιμελητηρίων και Χρηματιστηρίου Εμπορευμάτων της Τουρκίας, Rifat Hisarcıklıoglu.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας μοιράστηκε την εμπειρία από την οδήγηση του Togg με φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Twitter και ανέφερε: “Ο παράδεισος βρίσκεται στους δρόμους της πατρίδας μας... Εσωτερικός και εθνικός”. Επιπλέον, έκανε διάφορες δηλώσεις για το SUV της Togg λέγοντας “Δημιουργούμε το αυτοκίνητο της Τουρκίας βήμα προς βήμα και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμα που έχουμε καθορίσει. Ας ελπίσουμε ότι θα πραγματοποιήσουμε τα επίσημα εγκαίνια του εργοστασίου της Togg στις 29 Οκτωβρίου του 2022 και την τελετή κατασκευής του πρώτου αυτοκινήτου το πρώτο τρίμηνο του 2023. Αμέσως μετά θα αρχίσουμε να το βλέπουμε στους δρόμους της πατρίδας μας.”

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Togg SUV 4

Συνεχίζοντας την ομιλία του, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε: “Δεν μπορείς να παράγεις, μόνο για εμπορικούς σκοπούς. Θα θέσουμε το νέο αυτοκίνητο της Τουρκίας στην υπηρεσία του έθνους μας και όλου του κόσμου. Ελπίζω να γίνει εμπορική επιτυχία το νέο μας ηλεκτρικό αυτοκίνητο και να ανεβάσουμε επίπεδο την αυτοκινητοβιομηχανία στη χώρα μας, όπως κάναμε και με την αμυντική μας βιομηχανία.”

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ