Ο καταραμένος δρόμος που «καταπίνει» Ferrari - Πού βρίσκεται (video)

Ο δρόμος που καταπίνει Ferrari - Πού βρίσκεται video

Ένα ακόμη ατύχημα που στοίχισε τη «ζωή» σε μία Ferrari συνέβη σε δρόμο στη γειτονική Ιταλία, το δεύτερο μέσα σε διάστημα μόλις μερικών μηνών.

Σε πραγματική παγίδα για τις δημιουργίες της εταιρείας από το Maranello αναδεικνύεται ένας δρόμος στην πόλη Osimo της Ιταλίας που βρίσκεται 20 περίπου χιλιόμετρα από το λιμάνι της Ancona.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο διαβόητος δρόμος μέτρησε το τρίτο... θύμα του με σήμα στο καπό του το Cavalino μέσα σε διάστημα μερικών μηνών. Οι αρχές κάνουν λόγο για κακή χάραξη του συγκεκριμένου δρόμου, ο οποίος ενώ δεν φαίνεται να έχει ατέλειες, «κρύβει» καλά από το οπτικό πεδίο του οδηγού μια κλειστή στροφή στο τέλος της οδού Molino Basso, η οποία αποτελεί ένα μέρος της αιτίας των ατυχημάτων.

Το άλλο μέρος είναι η διάθεση του οδηγού της Ferrari, αφού και σε αυτή την περίπτωση σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ο άνθρωπος που βρισκόταν στο τιμόνι της οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα και στο τέλος έχασε τον έλεγχο της 458 με αποτέλεσμα αυτή να βγει εκτός δρόμου και να υποστεί ζημιές στο αμάξωμά της.

Οι επίσημες αρχές της περιοχής έκαναν επίσης λόγο για ελλειπή σήμανση αναφορικά με την επικινδυνότητα της στροφής, παρά το γεγονός ότι τοποθετήθηκε τέτοια έπειτα και από το προηγούμενο ατύχημα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ευτυχώς ο ίδιος ο οδηγός ο οποίος βγήκε μόνος του από την καμπίνα της Ferrari, δεν υπέστη κάποιον τραυματισμό, ενώ η άφιξη των σωστικών συνεργείων ήταν γρήγορη και στον τόπο του ατυχήματος έφτασε ακόμη και ελικόπτερο που δεν χρειάστηκε τελικά.

Στις αρχές του περασμένου Μαρτίου ήταν που έγινε το πρώτο τροχαίο με Ferrari σε αυτόν τον δρόμο του Osimo. Οι οδηγοί μιας F12 και μιας 296 GTB αποφάσισαν να κάνουν μία μικρή κόντρα με πικρή όπως αποδείχθηκε κατάληξη και για τους δύο: κατέληξαν με εντυπωσιακό τρόπο στη… μάντρα της βίλας που βρίσκεται ακριβώς επάνω στη στροφή με την F12 να πιάνει παράλληλα φωτιά και να καταστρέφεται ολοκληρωτικά. Δείτε το ακόλουθο video.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ