Τα εντυπωσιακά αξεσουάρ του ανανεωμένου Toyota GR Yaris

Toyota GR Yaris 2024 TRD Parts

Το μικρό ιαπωνικό hot-hatch αναβαθμίστηκε για το 2024 και μαζί απέκτησε μια σειρά από δυναμικά αξεσουάρ της TRD για την ιαπωνική αγορά. Η Toyota θα κάνει κλήρωση για τις περιορισμένες ειδικές εκδόσεις με παραπομπές στο WRC.

Το ανανεωμένο Toyota GR Yaris ξεκίνησε να πωλείται στην ιαπωνική αγορά έναντι 4,48 εκατομμυρίων γιέν, που μεταγράζεται σε περίπου 27,4 χιλιάδες ευρώ. Οι κορυφαίες του εκδόσεις -με το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων- φτάνουν μέχρι τις 32,6 χιλιάδες ευρώ, όμως οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να το εμπλουτίσουν με μια μεγάλη σειρά από έξτρα αξεσουάρ της TRD.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κατάλογος της TRD ξεκινά με τις πολλαπλές αεροδυναμικές προσθήκες στο αμάξωμα, που κάνουν παράλληλα ακόμα πιο δυναμική την εμφάνισή του. Ένα μεγαλύτερο splitter (εμπρός πτέρυγα), τα πιο δυναμικά μαρσπιέ, η μεγαλύτερη πτέρυγα στην απόληξη της οροφής και ο «αγριότερος» διαχύτης είναι τέσσερις βασικές επιλογές.

Άλλα ορατά στοιχεία που αλλάζουν με τα αξεσουάρ της TRD είναι οι νέες -αποκλειστικές- σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, με 15 ασημί και μαύρες ακτίνες, καθώς και τα προαιρετικά κόκκινα-μαύρα γραμμικά αυτοκόλλητα στις πλευρές του αυτοκινήτου.

Από μηχανική άποψη, τα έξτρα αξεσουάρ περιλαμβάνουν διαφορετικά αμορτισέρ για τους τέσσερις τροχούς και νέα τακάκια φρένων για δυνατότερη απόδοση στην πίστα. Στο εσωτερικό, οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν μια σειρά από ανθρακονημάτινα τμήματα στο ταμπλό, στους αεραγωγούς και στις χειρολαβές των θυρών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ανανεωμένο GR Yaris διατίθεται στην ιαπωνική αγορά από τις 8 Απριλίου, με κύρια αλλαγή την προσθήκη 32 ίππων στον συγκλονιστικό του τρικύλινδρο κινητήρα 1.6 Turbo, που πλέον φτάνει τους 300 hp και τα 370 Nm ροπής.

Με την αναβάθμισή του απέκτησε και δύο νέες εκδόσεις περιορισμένων αντιτύπων με παραπομπές στη θριαμβευτική πορεία της Toyota στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC). Πρόκειται για τις εκδόσεις που φέρουν τα ονόματα των πρωταθλητών Sebastien Ogier και Kalle Rovanpera, οι οποίες θα διαθετούν στους τυχερούς ανάμεσα στο πλήθος των ενδιαφερόμενων μέσω κλήρωσης μέχρι τις 15 Απριλίου 2024.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ