Νέες προσλήψεις από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ποιες είναι οι ειδικότητες που αναζητά

Νέες προσλήψεις από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Οι ειδικότητες που ζητούνται

Με στόχο την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού στις εγκαταστάσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η Hellenic Train (πρώην ΤΡΑΙΝΟΣΕ) ανακοίνωσε νέο γύρο προσλήψεων.

Σύμφωνα και με την σχετική ανακοίνωση που πραγματοποιήθηκε από την Τεχνική Διεύθυνση της Hellenic Train (πρώην ΤΡΑΙΝΟΣΕ) οι νέες προσλήψεις θα αφορούν θέσεις τεχνικού προσωπικού, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται ο συνολικός αριθμός.

Η πρώτη ειδικότητα που ζητείται από την Hellenic Train είναι ηλεκτροτεχνίτες με άδεια εγκαταστάσεων και πτυχίο δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ειδικότητας ηλεκτρολόγου. Τα πτυχία θα πρέπει να συνοδεύονται από εργασιακή εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα τουλάχιστον τριών (3) ετών.

Η δεύτερη ειδικότητα είναι μηχανοτεχνίτες, με πτυχίο δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ (ΟΑΕΔ) ή ΙΕΚ Τεχνίτη Αμαξωμάτων ή τεχνίτη εργαλειομηχανών ή τεχνίτη μηχανοτρονικό ή τεχνίτη αυτοκινήτων με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος -για τις ειδικότητες που απαιτείται.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και στην παραπάνω περίπτωση η Hellenic Train απαιτεί σχετική εργασιακή εμπειρία που να ξεκινά από τα τρία (3) χρόνια.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι είναι απαραίτητη η γνώση Αγγλικών αλλά και η γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή, ενώ, προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχει οριστεί κάποιο χρονικό περιθώριο για την υποβολή των βιογραφικών.

Να σημειωθεί ότι μέσα στο 2022 αυτός είναι ο τρίτος γύρος προσλήψεων της Hellenic Train που ανήκει στην FS Italiane από τον Ιανουάριο του 2017 και υπάγεται στη θυγατρική του ομίλου Trenitalia.

Δείτε περισσότερα για τις νέες προσλήψεις της Hellenic Train εδώ, όπου θα βρείτε και τον σύνδεσμο για να αποστείλετε το βιογραφικό σας μέσω email.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ