Νέος επικεφαλής για την Kosmocar στην Ελλάδα

Kosmocar

Ο κ. Ιωάννης Εμιρζάς αναλαμβάνει στις 14 Μαρτίου καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της Kosmocar.

Η KOSMOCAR A.E. ανακοινώνει ότι από τις 14 Μαρτίου 2023 ο κ. Στήβεν Σίρτης επικεντρώνεται ξανά στα καθήκοντα του συμβούλου των μετόχων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με στόχο τον εντοπισμό, διερεύνηση και ανάπτυξη νέων ευκαιριών και δραστηριοτήτων, διατηρώντας παράλληλα τη θέση του Μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο της Kosmocar.

Έχοντας ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία την αποστολή του, περνά τη σκυτάλη στον κ. Ιωάννη Εμιρζά ο οποίος από την παραπάνω ημερομηνία αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της Kosmocar.

Audi e-tron GT
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών ο κ. Σίρτης από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Kosmocar, διεύρυνε τον κύκλο των στρατηγικών συνεργασιών με κορυφαίες εταιρείες του εξωτερικού στον τομέα της μικροκινητικότητας. Ξεκίνησε την ανάπτυξη ενός νέου οράματος, σκοπού και στρατηγικής μετεξέλιξης της εταιρείας σε ένα σύγχρονο οργανισμό παροχής προϊόντων και υπηρεσιών κινητικότητας.

Ταυτόχρονα δρομολόγησε μια σειρά διαρθρωτικών αλλαγών και αποτελεσματικών επιχειρησιακών και εμπορικών πολιτικών που οδήγησαν στην επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων. Η Kosmocar έχει ξεκινήσει μια σειρά σημαντικών πρωτοβουλιών που θα καθορίσουν τη βιώσιμη, αειφόρο ανάπτυξη της και θα την καθιερώσουν ως τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη στην ηλεκτροκίνηση και μικροκινητικότητα.

VW ID.4

Ο κ. Ιωάννης Σ. Εμιρζάς έχει μεγάλη εμπειρία σε θέματα ηγεσίας και διοίκησης επιχειρήσεων στον κλάδο του αυτοκινήτου. Είναι κάτοχος CFA, έχει μεταπτυχιακό στα Χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Nottingham της Αγγλίας και πτυχίο Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής από το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας στον τομέα των Επενδύσεων και Πωλήσεων Ασφαλιστικών προϊόντων και αργότερα στο Treasury/Dealing Room της τράπεζας.

Το 2005 ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον Όμιλο Κοντέλλη ως Financial Controller για να προαχθεί στη συνέχεια σε Οικονομικό Διευθυντή. Συμμετείχε στην ανάπτυξη του Ομίλου με την προσθήκη στον Όμιλο και άλλων μαρκών. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του κ. Εμιρζά ήταν ο Όμιλος Σφακιανάκη στη θέση του Οικονομικού Διευθυντή.

Skoda Octavia Scout

Το 2016 προσελήφθη από τον Όμιλο Βασιλάκη επικεφαλής Οικονομικών Υπηρεσιών της HYUNDAI HELLAS and KIA HELLAS. Το 2020 προήχθη στη θέση του Διευθυντή Διοικητικού της Autohellas/Hertz. Ήταν υπεύθυνος για το λανσάρισμα νέων προϊόντων και υπηρεσιών όπως Electric Rent, FlexDrive, Μίσθωση Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων και Μικροκινητικότητα.

H Kosmocar ευχαριστεί τον κ. Στήβεν Σίρτη και καλωσορίζει τον κ. Ιωάννη Εμιρζά στη μεγάλη οικογένειά της και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα για την εκπλήρωση των υψηλών στόχων της εταιρείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ