Αυτός είναι ο νέος Διευθυντής του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών

ypyme100

Ο συνεργάτης του Χρήστου Σταϊκούρα κατείχε την ίδια θέση και το Υπουργείο Οικονομικών.

Ένα στέλεχος γνώριμο από το υπουργείο Οικονομικών επέλεξε ο νέος υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σταϊκούρας για τη θέση του Διευθυντή του Ιδιαίτερου Γραφείου του.

Ειδικότερα με Απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα,  προσλήφθηκε ο Χρήστος Καραπλής, πτυχιούχος του Τμήματος Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος αναγνωρισμένου μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών, σε θέση μετακλητού συνεργάτη στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα ορίστηκε ως Διευθυντής του Ιδιαίτερου Γραφείου του, από 27.06.2023. Ο ανωτέρω κατατάσσεται στο 19ο Μ.Κ. της Π.Ε. κατηγορίας. Η πρόσληψη διαρκεί για όσο χρόνο ασκεί καθήκοντα Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών ο Χρήστος Σταϊκούρας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Χρήστος Καραπλής γεννήθηκε το 1975. Διαθέτει εικοσαετή επαγγελματική εμπειρία στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, σε θέσεις υψηλής ευθύνης, έχοντας απασχοληθεί στον τραπεζικό κλάδο και υπηρετήσει ως σύμβουλος σε διοικητικές θέσεις της κεντρικής διοίκησης, και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Οικονομικών και το Υπουργείο Παιδείας. Έχει σπουδάσει στη Γεωτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδίκευση στην αγροτική οικονομία, σε προπτυχιακό επίπεδο και μεταπτυχιακό επίπεδο, και στο University of Reading (UK), με ειδίκευση σε οικονομικά και marketing σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Είναι κάτοχος πτυχίων άριστης γνώσης της αγγλικής και της γαλλικής γλώσσας.

Να τονίσουμε ότι ο κ. Καραπλής, κατείχε την ίδια θέση και στο Υπουργείο Οικονομικών, με Υπουργό τον κ. Χρήστο Σταϊκούρα.

Ποιος ανέλαβε το Γραφείο Τύπου της Υφυπουργού

Ένας δημοσιογράφος από το χώρο του αυτοκινήτου προσλήφθηκε για να καλύψει τη θέση του Γραφείου Τύπου της υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών (αρμόδια για τις Μεταφορές) κ. Χριστίνας Αλεξοπούλου. Ο λόγος για τον κ. Τάκη Πουρναράκη ο οποίος κατέχει και την θέση του προέδρου στο Motorsport Greece.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Τάκης Πουρναράκης, σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο ΕΜΠ και εργάζεται από το 1989 σαν δημοσιογράφος με ειδίκευση στον χώρο του αθλητισμού, του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της αυτοκίνησης. Επίσης είναι συν – διαμορφωτής και παρουσιαστής του προγράμματος οδικής ασφάλειας «Προσέχω» της Νέας Δημοκρατίας.

Έχει εργαστεί σε πολλά ΜΜΕ και από το 2016 είναι και καθηγητής δημοσιογραφίας (αθλητικής και γενικής) σε ΙΕΚ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ